White Albatros **AMR bölgesinde oynat etkili olacaktır ben Shakhtar kariyerimde orada oynatmıştım:) **
Hqmi **2013 yılında Valencia'dayım. Profil parlaklığı göz kamaştıracak 3 adam arıyorum. :P Aradığım mevkiler : DC, DR, DL'dir. (bütçe 65 milyon €)**
_Mokoena_ DC Leo DL Guilherme (iyi gelişiyodu Almeira daki) DR Ferrari (O da River'daydı ama yaşını hatırlamıyorum...)
Exclamation Data editör'de oyuncu özelliklerini neye göre değiştiriyoruz beyler :/ yardımcı olurmusunuz?
_Mokoena_ İstediğin gibi değiştirebilirsin. Ama oyuna girince oyuncunun kendi yeteneğine göre (ki bu Current Ability oluyo) düşer o özellikler...
MaDkiLL **DC;** Thiago Silva ya da Onyewu. (İkisi de Milan'dan.) **DR;** Anyukov olabilir. **DL;** Marcelo.
Asmim yaw arkadaslar diğer forum konularından bakıyorum da türk takımıyla ilk sezondan itibaren avrupa kupalarını topluyorlarmıs.allah için ben hiç alamadım yalan yok.herseyi anladım da aga büyük kulüpleri nasıl deviriyor bu alanlar acayip taktik bilgisine mi sahip olmak lazım yoksa ? bu konuya kafayı taktım komplekse girdim oyun oynayasım gelmiyo la bi yardım edin.
_Mokoena_ **Hayır, iyi bir kadro uyumu, takıma uyan bir taktik ve biraz da "kapat-aç" yöntemiyle geliyo o kupalar :D**
_Mokoena_ **Yapmayan vardır, ona bişey diyemem; ama yapanın çok olduğu kariyerlerden belli oluyo zaten**
Asmim herşeye eyvallah ama aç-kapat olayını anlamadım. kaybedince tekrar oynuyorlar öylemi. ilginç. diğer arkadaşa: yok ben kariyer hikayelerinden bahsetmiyorum sözlü olarak yazılmıs birkaç yere, onları dedim.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Asmim herşeye eyvallah ama aç-kapat olayını anlamadım. kaybedince tekrar oynuyorlar öylemi. ilginç. diğer arkadaşa: yok ben kariyer hikayelerinden bahsetmiyorum sözlü olarak yazılmıs birkaç yere, onları dedim. Boşver kapat-aç'ı. Öyle oyunun ne zevki olacak... Büyük takımlara karşı başka defansif taktik kullanarak onları devirebilirsin. Onlar oynar, sen bir gittin mi golü atarsın. Complete Guide 4-5-1 taktiğine bakmanı öneririm.
_Mokoena_ Yok Hami o da yapıcam diye demiyo zaten. Nasıl bu kadar kolay ilk sezonda küçük takımlarla UEFA, ŞL falan alıyolar merak etmiş de... Ben genelde kapat-aç'la dedim ;)
Asmim Orjinal Mesajı Yazan: Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Asmim herşeye eyvallah ama aç-kapat olayını anlamadım. kaybedince tekrar oynuyorlar öylemi. ilginç. diğer arkadaşa: yok ben kariyer hikayelerinden bahsetmiyorum sözlü olarak yazılmıs birkaç yere, onları dedim. Boşver kapat-aç'ı. Öyle oyunun ne zevki olacak... Büyük takımlara karşı başka defansif taktik kullanarak onları devirebilirsin. Onlar oynar, sen bir gittin mi golü atarsın. Complete Guide 4-5-1 taktiğine bakmanı öneririm. eyvallah dostum bakıyorum şimdi taktiğe.
Asmim flood yapıyoruz ama napalım kimse bişey yazmamış sormam gereken bir şey var . taktiklerin arasında hiç barca nın oynadıgı gibi total futbol veya 4-3-3 tarzı bi taktik yok yada ben mi göremedim beni bi aydınlatırsanız sevineceğim .
_Mokoena_ 1. Düzenle butonuna basarak aşağıya ekleyebilirdin mesajını ;) 2. Öyle çok paslı kollektif bi futbol istiyosan 4-3-3 e adamları yerleştirip Passing Style'ı Short yap bi de Width i Narrow yap... Böylece daha iyi ve hızlı pas alış-verişi olacaktır ;)