Venom **Valencia'yı aldım yazı geçirebileceğim bir takım olsun diye, geçirecem de sanırım. Barcelona u19'da 11 maçta 16 gol atan Rochina ile anlaşmıştım devre arası için, hop 1 hafta geçti adam 10 ay sakatlandı. Yapmayacam dedim ama insanı çıkıp girmek zorunda bırakıyorlar :z**
hakan_444 sizce bu kadroya takviye lazımmı lazımsa nerelere önereceğiniz oyuncular ve seçeceğim taktik sizce ne olmalı?
Venom **Hamsik ya da Veloso lazım o takıma :) Manuel Fernandez de olabilir. De la Red'i alabiliyorsan süper olur.**
Pogrebnyak **Arkadaşlar ben fm 2009 a yeni oyuncu eklemek istiyorum acaba hangi programla ve nasıl yapabilirim bu işi beni biraz bilgilendirebilirmisniz teşekkürler;) **
eLanvitaL Fm Data Editör'le yapabilirsin. Bu konuyla ilgili sitedede bilgi olabilir ama bulamazsan googledan araştırıp rahatça bulabilirsin.
blackened. Yapay zekanın mallığına şahit olmak zorunda kaldım malesef,oyundan soğudum..Beşiktaş ile 6 sezon geçirmiştim ve yapılabilecek herşeyi yaptığıma inanarak istifa ettim 96 mn euro bütçe bırakarak fakat benden sonra gelen teknik direktör 10-15 abuk sabuk futbolcu aldı kadro yeterliyken.Tüm paraları saçtı,ben kazandırdım lan o paraları!Batuhan Karadeniz'i bile 3 kere yedekten anca oyuna sürmüşler..Premier League kariyeri açmayı düşünüyorum şuan öneriler?
Venom Orjinal Mesajı Yazan: blackened. Yapay zekanın mallığına şahit olmak zorunda kaldım malesef,oyundan soğudum..Beşiktaş ile 6 sezon geçirmiştim ve yapılabilecek herşeyi yaptığıma inanarak istifa ettim 96 mn euro bütçe bırakarak fakat benden sonra gelen teknik direktör 10-15 abuk sabuk futbolcu aldı kadro yeterliyken.Tüm paraları saçtı,ben kazandırdım lan o paraları!Batuhan Karadeniz'i bile 3 kere yedekten anca oyuna sürmüşler..Premier League kariyeri açmayı düşünüyorum şuan öneriler? Everton, Portsmouth, Wigan (bkz. Takım Önerileriniz)
HYE Arkadaşlar ben ilk sezonumda BEşiktaş'tayım Oscar Cardozo'yu kiraladım çok iyi bir performans sundu ve ben bonservisini almak istiyorum ama bir türlü vermediler.Ne kadar para vermeliyim ? Cardozo'nun yanında genellikle Bobo'yu oynatıyorum ancak çok kötü kimi oynatsam çok kötü ne Nobre ne de Holosko. Yanına kimi önerirsiniz ?
HYE Kadromu yazayım siz takviye gereken yerleri söyleyin. Takımım Beşiktaş -------------Rüştü----------------- Abdurrahman dereli----Sivok----Toroman----Üzülmez Uğur Yıldırım ----- Uğur inceman ----- Appiah-----Tello Cardozo-----Holosko
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: HYE Kadromu yazayım siz takviye gereken yerleri söyleyin. Takımım Beşiktaş -------------Rüştü----------------- Abdurrahman dereli----Sivok----Toroman----Üzülmez Uğur Yıldırım ----- Uğur inceman ----- Appiah-----Tello Cardozo-----Holosko Sağ ve sol beke takviyeye ihtiyaç var. ;)
adu Sağ bek iyi bence. Sol bek, sağ kanat ve Cardozo'nun yanına biri gerek. Uğur İnceman yerine de daha kaliteli bir orta saha alınabilir.
Hqmi **Bence forvette Cardozo'nun yanında Holosko, Bobo, Nobre gayet kaliteli. :) Uğur İnceman konusunda haklısın Can abi. ;) Daha kaliteli olabilir.**