Zayıf takımlarla oynamak daha zevkliymiş cidden.08'de denememiştim hiç hep büyük takımlar ya da orta sıra ekipleri çalıştırmıştım.09'da ilk kez deneyeyim dedim ingiltere coca-cola championship takımı eski efsanelerden nottingham forest ile.ilk sezon oldukça zor geçtiilk yarı sonunda neredeyse ligden düşebilecek bir durumdaydım.(18 veya 19.)fakat ikinci yarıya transferlerle girdim ve takımı inanılmaz bir şekilde play-off'lara çıkartmayı başardım son maçta ikili averajla..son maça kadar 7.'ydim ve 6. ile aramda 3 puan fark vardı ben yendim onlar yenildi ikili averajda play-off'lara kalan takım olduk..play-off'lar da evvela lig 3.sü ile oynadım yarı finali ve deplasman golüyle geçtim,finalde ise lig dördüncüsünü penaltılarla geçerek premier lig'e yükselme hakkı kazandık..:)sezon başı takımı yeniledim daha çok tecrübelileri kadroya katmaya çalıştım yararlı olurlar diye..materazzi,inzaghi..gibi:p inişli çıkışlı bir garfiğimiz var şuan fakat man. utd. ve arsenalle berabere kalarak aston villa ile gol duellosuna girerek(4-4)lige renk getirdiğimiz kesin..şuan 11 maçta 10 puanla 13. sırada bulunuyorum ve ilk yarı bitiminde aldığım yaşlıların birçoğunu emekli etmeyi düşünüyorum,şuan bulunduğum pozisyon olan 10-15 arası bitirebilirim ligi bu yaşlılarla fakat gençler belki bir süpriz yapar..kim bilir..:)
d.aquino ve santana'nın da kesinlikle kadronuzda görmek isteyeceğiniz futbolcular olduğuna inanıyorum..denemeyen olduysa bir baksınlar..