kerlon93 yukluyom aynı hatayı verıyo last saved game dıye hata verıyo o zaman ben yenı cd alayım yardımlarınız ıcın tesekkurler
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: kerlon93 yukluyom aynı hatayı verıyo last saved game dıye hata verıyo o zaman ben yenı cd alayım yardımlarınız ıcın tesekkurler Kayıtlı oyun bozulmuşsa düzeltme şansın yok.Boşuna yeni cd alma yeni oyuna başlayacaksın mecburen.
kerlon93 oyuna gıremıyom kı oyuna gırfıgımde hata verıyo belgeler-sports ınteractıve-game ıcınde kayıtlı oyun olması gerek ordan sılcem ama orda da hıc dosya yok oyuna da gıremıyom oyunu yenıden yukluyom hep aynı hatayı verıyo
blackened. Fatih Terim görevi bıraktı mı hiç oyunlarınız da?Yeni kullanıcı ekliyorum Türkiye'ye tekrar Terim'i başa getiriyorlar :S
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: blackened. Fatih Terim görevi bıraktı mı hiç oyunlarınız da?Yeni kullanıcı ekliyorum Türkiye'ye tekrar Terim'i başa getiriyorlar :S Bende hiç görmedim bıraktığını.. Türkiye kötü gitse de bırakmıyorlar.
blackened. Garip ben 3-4 oyundur 4-5 sezon oynadım hiç bırakmadı:S Bende Fatih Terim'i tanzanyalı 99 yaşında bir physio yaparak kurtuldum ondan :D
White Albatros Orjinal Mesajı Yazan: blackened. Garip ben 3-4 oyundur 4-5 sezon oynadım hiç bırakmadı:S Bende Fatih Terim'i tanzanyalı 99 yaşında bir physio yaparak kurtuldum ondan :D Zaten el hareketlerine merakı vardı adamın böyle elleriyle ameliyat yapar :D