Orjinal Mesajı Yazan: mustafasevdar
Orjinal Mesajı Yazan: rapman
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: .HandOfDeath_
Agüero'dan nasıl verim alabilirim?AML Mata-AMR Messi.Agüero ise AMC olarak kullanıyorum fakat etkisiz oluyor.Nasıl verimli kullanırım?
bende tek forvet arkasında messi var yinede verim alamıorum.acaba cift forvete dönüp tek ön libero yapıpı kanatlar capel-walcot forvet arkası messi forvet agüero bide yanına birinimi alsam.ama fabregasla moutinhoyu gözden cıkarmam lazım napsam acaba
o taktiğin resimleri gitmis ama diğer sayfada Cesc resim koymus o taktik olması lazım benimde libero alıp denemek istediğim taktik oydu zaten.simdi moutinhoyu gözden cıkarıcaz mecbur.satabilirimde yedek yapıp ramsey denilson diaby 3lüsünden 2 sinide satabilirim bakıcaz.
simdi bana sağlam bi ön libero tavsiye edermisiniz.cok iyi olsun.veloso 2.sezonda 26M a imzalıyor aksam giricem oyuna imzalatıyımmı yoksa baska önericeğiniz varmı sağlam yaslı değil güzel bi libero alırsam iyi olucak fiyatı farketmez bütcemi ona yatırıcam.
ne biçim kadro sanırım hile ;)
arsenal'de 2.sezon öncesi:
gelenler:
aquino 2M.
adriano 3.9M
Messi 40M
aguero 36M
asenjo 7.25M
sergio ramos 38.5M
matteo(regen)2.5
transferlerim bunlar.tabi sezon öncesi 26 milyon verdi yönetim bunları almak icin bazı oyuncularımı satmak zorunda kaldım coğu verim alamadığım isimlerdi
gidenler:
adebayor 26M'a romaya
nasri 23M'a intere
bakary sagna 30M'a r.madride
gallas 12M'a bayern münihe
senderos 10M'a real madride
eduardo 10M'a barcelonaya
eboue 10M'a aston villaya
böle bi değişim yaptım ilk maclarda takım süper gidiyor kazanıyorum cok rahat.
stopere micah ricards ı almak istedim city'den 42M verdim satmıyorlar onun kadar iyi stoper baska kim var en iyisi o mu stoper tavsiyelerinizi bekliorm 42.M bütcem kaldı transfer dönemi bitiyor ara transferde kimi alabilirim?
messide 40 milyon pound agüeroda 36 milyon pound sergio ramosta 38.5 milyon pound serbest kalma maddesi var bu kadar parayı nerden buldun dersen 3 sayfa önceki mesajıma bak üstteki yazıyı görürsün öle hile falan deme hic