adu Orjinal Mesajı Yazan: blufstar At. Madrid'e sağ, sol ve ortada oynayabilen hcum oyuncusu lazım.Önerebileceğiniz oyuncular ? Alejandro Alfaro.
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: .HandOfDeath_ Bu kadroya yapmam gerekenler neler? Sıkıntı çektiğin bir nokta var mı ki? Ona göre :)
blufstar Orjinal Mesajı Yazan: rapman tottenham'a gelicek cok ii bi ön libero arıyorum önerilerinizi bekliorm veloso veya palombo
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: rapman tottenham'a gelicek cok ii bi ön libero arıyorum önerilerinizi bekliorm Diarra,Palombo
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Antonio Barragan veya Jesus Gamez olabilir :p http://soccercenter.net/forum/konu/131614/mesaj/1497661 Verdiğin mesajdaki profillere baktımda nedense bende bu kadar gelişmemişler :z Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna César Azpilicueta yakışır sağ beke :) Yakışır yakışmasınada İnter almış oyuncuyu:) Bayern'den Lell'i almaya çalışıyorum ama zor gibi. Alexis'i Real'e Mnye sattım ve A kadroda sağ bek kalmadı:)
tmac21121 arkdaslar bu oyuncuları herkez bılıyo zaten sızden genc ucuza bılınmedık futbolcuları paylasırsanız daha verimli olur sımdıden teskurler......
White Albatros Arkadaşlar Barcelonada oynuyorum İniesta'yı İnter istiyor 88.0000 YTL ye acaba satmalımıyım satarsam yerine kimi almalıyım ****David Villa Sanchez****
Turkz3ar Orjinal Mesajı Yazan: .HandOfDeath_ Barcelona'yı kaldıracak bir adet Dl ve Amc istiyorum var mı öneriliriniz? DL- Vargas AMC- Pandev(AMC olarak oynattigimda baya verim aldim ) ,
White Albatros bende barcelona yı çalıştırıyorum abidal gayet iyi Lumb diye bir oyuncu daha aldım abidal sakatlanırsa onu oynatıyom lumb da sakatlanırsa silvinho oynuyor abidal gayet iyi transfere gerek yok ama yok transfer yapacam dersen Manchester United'li Evra olabilir