terZoo *Arkadaşlar iki soru sorucam* 1-)2D maç motorumu yoksa 3D mi-->Ben 3D **2-)Maç öncesi basın toplantısına kendinizmi katılıyorsunuz yoksa asistanımı gönderiyorsunuz-->Benim ruh halime bağlı**
adu 2D Classic maç motorunu tercih ediyorum. Önemli maçlar dışındakilere asistanı yolluyorum vakit kaybetmemek için.
Crystal *Ya Arkadaşlar Bu Fm 09 Da Yıldız Kavramı Yok Heralde..Gs Ye Ronaldinhoyu Getirdim..Taraftarlar Filan Normal Bir Transfer Olarak Karşıladı..:D*
dnzdnz beşiktaşla harikalar yaratıyorum ama türk genç sağlam bi solbek lazım önerilerinizi bekliyorum:-)
adu Orjinal Mesajı Yazan: daegon Uğur Demirkol. Müthiş bir adam ya. En iyi geleceğe sahip olan Türk sol bek oyundaki.
.NecromanceR. Manchester City'e burdakilerden hangilerini transfer edebilirim??Etsem iyi bi iş yapmış olur muyum?:)
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: dnzdnz nerden indircem yaa güvenilir bi adres versene......uğur'u aldım da devre arası gelcek:-) Forumda mevcut.
SERBEN ingiltere liginden arsenal veya liverpool u kontrol edicem arkadaşlarla oynicaz onlar chelsea ve man utd. ben arsenal veya liverpool dan hangisini alıım da onları eziim:d ayrıca alıcaım takımdada ilk yapacaklarımı ve hangi taktiği uygulayacağımı solerseniz sevinirim
dnzdnz Orjinal Mesajı Yazan: CaRTeR_ Mehmet Ekici 18 yaşında Bayern Munih te oynuyor.. İlk sezon kiraladım ben..Biraz pahalı ama tatmin edecek derecede oynuyor.. bilader ne kadar verdin kiralarken ya ben bjkdeyim ne veriyim münihe:-)
crdsa Milan'ın kanat eksikliğini giderecek hızlı eleman aranıyor. Acil. Uygun fiyatlı olması tercih edilir. :)