Radebe **Deivid'i Porto'ya sattım ve Hartock'u da kiralık verdim. Önerilerin için teşekkür ederim. :)**
BaTu. Fenerbahçe ile 3.sezonumdayım. Forvetlerim Baros,Bobo,Semih ve Zelaya hangi komutları verirsem vereyim etkisiz oluyor hep. Gollerimi ya orta sahamdan bir oyuncu ya da duran toptan bir gol buluyorum. Forvetleri etkili hale getirmek için sizce ne yapmalıyım ?
el kun **Beklerine orta açacakları yere target man ver.O da olmadı taktik yerinde "Oyuncu Komutları" yerinden forvet olanı işaretle.Ben öyle yaptım Güiza şu anda 42 maç 36 gol 12 asistle oynuyor;)**
.NecromanceR. İngilterenin başına geçtim gruplardan çıktık ama bana hala teklif yok nedeni ne olabilir?:)
Baraka Boşta klüp yoktur:) Liglerde devre arasını veya sezon sonunu bekle. Mutlaka kovulan teknik direktör olacaktır.
DfeaR Takım Fenerbahce sizden futbolcu önerileri istiyorum.Alıyorum ne zaman etkili olduğu belli olmuyor... Orta saha orta,Forvet,Orta saha sol ve orta saha sağ kanat oyuncu önerileri...Bekliyorum Bütce=45M
.NecromanceR. O zaman Palombo-Moutinho-Gareth Barry orta saha,Forvet=Alvaro Negredo-Cardozo,Sol Kanat-Riccardo Montolivo-Sağ-Gasbarroni.Gelirse de Bentley.
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Ottoman Real Madrid'e AMR gerekiyor ( yanında yedeği de olursa sevinirim :P ) Bütçe : 45M Nani, Taddei
adu Orjinal Mesajı Yazan: Passenger Agbonlahor'u da düşünebilirsin hem st hem amr'de etkili oldukça.. Onun da ortaları çok isabetsiz ya. İnanılmaz hızlı fakat forvette tercih etmek daha mantıklı olur bence dediğim nedenden dolayı.
.NecromanceR. bir forvet oyuncusuyla kontrat imzalarken gol ücretini artırsak oyuncu daha verimli olur mu?
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: .HandOfDeath_ bir forvet oyuncusuyla kontrat imzalarken gol ücretini artırsak oyuncu daha verimli olur mu? Hiç yapmadım ama olabilir.
adu Orjinal Mesajı Yazan: .HandOfDeath_ bir forvet oyuncusuyla kontrat imzalarken gol ücretini artırsak oyuncu daha verimli olur mu? Daha bencil oynayıp sürekli kendi de gol atmaya çalışabilir. Bunu yaşadım :)