RQuaresma7 Arkadaşlar bu güzel takımı 3.sezonun ortasından beri adam gibi oynatamıyorum en az 10 farklı taktik denedim en son şu resimdekini denedim..Şu an 4.sezonun başındayım lig yeni başladı.Fakat hangi kadro ile hangi taktiği kullanacağımı bilmiyorum..Klasik Barcelona taktiği de (4-1-2-3/4-2-3-1) artık işe yaramıyor...Önerilerinizi alabilir miyim? Kadro için tıklayın..
Cliff 4-2-3-1 en ideal taktik bence Barcelona için. Sitede yayınlanan bu taktiği de kullanabilirsin :rolleyes:
.NecromanceR. Hızlı ve hava toplarında etkili olan bir Dc arıyorum kimleri önerirsiniz fiyatı cok pahalı olmasın:)
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Arkadaşlar bu güzel takımı 3.sezonun ortasından beri adam gibi oynatamıyorum en az 10 farklı taktik denedim en son şu resimdekini denedim..Şu an 4.sezonun başındayım lig yeni başladı.Fakat hangi kadro ile hangi taktiği kullanacağımı bilmiyorum..Klasik Barcelona taktiği de (4-1-2-3/4-2-3-1) artık işe yaramıyor...Önerilerinizi alabilir miyim? Kadro için tıklayın.. Squad gelling'in kurbanı olmuş olabilirsin.
RQuaresma7 Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Arkadaşlar bu güzel takımı 3.sezonun ortasından beri adam gibi oynatamıyorum en az 10 farklı taktik denedim en son şu resimdekini denedim..Şu an 4.sezonun başındayım lig yeni başladı.Fakat hangi kadro ile hangi taktiği kullanacağımı bilmiyorum..Klasik Barcelona taktiği de (4-1-2-3/4-2-3-1) artık işe yaramıyor...Önerilerinizi alabilir miyim? Kadro için tıklayın.. Squad gelling'in kurbanı olmuş olabilirsin. Squad gelling?? o da ne?:confused:
Freak. Kadroyu fazlaca şişirmişsin demek istiyor arkadaş. Aynı sorun bende de var. Ama kesinlikle benden kaynaklanan bir durum değil. Porto da 2. sezon inanılmaz derece de kiradan gelen oyuncu oluyor. Kesinlikle satılacak oyuncular önceden belirlenmeli. Mesela bir oyuncuma 5 mn £ teklif geldi. Değerinin neredeyse 2 katına tekabül ediyor. Fakat özellikleri fena olmaması dolayısıyla elimde tutma kararı aldım. Sonuç itibariyle şu an değerinin altında satılık listesinde:o Hem kadro genişliği yüzünden diğer oyuncuların moralini düşürüyor, hem de para kazanılamıyor. Takımın oyuncu sayısını 20'ye düşürmeyi dene. 4-5 tane de a takıma genç çıkar. Ondan sonra taktik arayışına gir.
steven_stiffler Kornerlerden uzun zamandır gol atamıyorum.Hep rakip savunma karşılıyor. Karışık kullanıyorum.Tavsiye ettiğiniz bir yöntemi var mı ? Barzagli,Kompany,De Silvestri,Balotelli,Keirrison gibi oyuncular kornerde rakip ceza sahasında oluyor.
adu Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Hızlı ve hava toplarında etkili olan bir Dc arıyorum kimleri önerirsiniz fiyatı cok pahalı olmasın:) Miguel Victor.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler Kornerlerden uzun zamandır gol atamıyorum.Hep rakip savunma karşılıyor. Karışık kullanıyorum.Tavsiye ettiğiniz bir yöntemi var mı ? Barzagli,Kompany,De Silvestri,Balotelli,Keirrison gibi oyuncular kornerde rakip ceza sahasında oluyor. 2008'de en uzun adamı ön direğe dikip ortayı da o bölgeye doğru açtırınca çok gol kazanılabiliyordu. Dene istersen.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Arkadaşlar bu güzel takımı 3.sezonun ortasından beri adam gibi oynatamıyorum en az 10 farklı taktik denedim en son şu resimdekini denedim..Şu an 4.sezonun başındayım lig yeni başladı.Fakat hangi kadro ile hangi taktiği kullanacağımı bilmiyorum..Klasik Barcelona taktiği de (4-1-2-3/4-2-3-1) artık işe yaramıyor...Önerilerinizi alabilir miyim? Kadro için tıklayın.. Bu nasıl kötü bir taktirdir arkadaş. Yıldızları toplasan ki toplamışın başarılı olması mümkün değil çık 4-4-2 oyna 5. maçtan sonra başarılı olmazsan eğer bende bu işi bilmiyorum demektir :) Ama orta sahanın ortasındaki isimlerin top çalma - pas ve gol atma yetenekleri olmalı. ( 1 tanesinde olsa bile yeter. )
RQuaresma7 Eto'o çok gol kaçırıyor..Bojan güçsüz..Agüero istikrarsız..Adriano kendi halinde takılıyor..Gol atanlar Messi,Xavi,Ribery,Hleb,Iniesta...TAbii bunlar her zaman atamaz..Forvetlerde ve genç stoperlerimde sorun var sanırım..
D.V.S 7 Yok ben transfer yapmadan duramıyorum.:) Diyorum kendi kendime ara transfer yapmayacağım takımım iyi falan diye ama kendime hakim olamıyorum.:D
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: Gonzalo Higuain Yok ben transfer yapmadan duramıyorum.:) Diyorum kendi kendime ara transfer yapmayacağım takımım iyi falan diye ama kendime hakim olamıyorum.:D Bende de ihtiyacım olsun olmasın eğer alabiliyorsam hücum oyuncusu alma hastalığı var :D
RQuaresma7 Aynen bende de var.Özellikle sözleşmesi bitenlerden çok adam geliyo bana..Ribery, Diego, Adriano,Rafinha bunlardan bir kaçı:) EDIT: Sizlerde de şu tarz şeyler oluyor mu:Mesela belli bi zamandan sonra takım iyi oynarken kötüleşmeye başlıyor.Oyuncuların moral gidince bi kez devamı gelıyo maglubıyetlerın...??
yunusi ya arkadaşlar ben oyuncularımı u-18 e atıyorum veya u 20 ye türk ve yabancı oyuncularımı numarası olduğu zaman bile oynamıyor orada.numarası olmasada oynamıyor neden acaba ?
Cesc Ricardo Kaka Leite flood yapma lütfen. Bu seferliğine mesajlarını birleştirdim tekrarında gerekli cezayı alacaksın. Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite EDIT: Sizlerde de şu tarz şeyler oluyor mu:Mesela belli bi zamandan sonra takım iyi oynarken kötüleşmeye başlıyor.Oyuncuların moral gidince bi kez devamı gelıyo maglubıyetlerın...?? Bu sürekli aynı taktiği kullanıyorsan olabiliyor. Rakipler zamanla taktiğini çözüp sana karşı ona göre bir taktikle çıkıyorlar sahaya. Arada bir taktiği değiştirmek gerekebiliyor. Orjinal Mesajı Yazan: yunusi ya arkadaşlar ben oyuncularımı u-18 e atıyorum veya u 20 ye türk ve yabancı oyuncularımı numarası olduğu zaman bile oynamıyor orada.numarası olmasada oynamıyor neden acaba ? Öncelikle bildiğin üzere oyuncunun o yaş kategorisinde olması lazım. Birde her sezon başında o genç takımların lige katılıp katılmayacağını soruyorlar ve senin onaylaman gerekiyor bunu. Aksi taktirde genç takımların lige katılmıyor. Bu nedenlerle olabilir.
yunusi Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Ricardo Kaka Leite flood yapma lütfen. Bu seferliğine mesajlarını birleştirdim tekrarında gerekli cezayı alacaksın. Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite EDIT: Sizlerde de şu tarz şeyler oluyor mu:Mesela belli bi zamandan sonra takım iyi oynarken kötüleşmeye başlıyor.Oyuncuların moral gidince bi kez devamı gelıyo maglubıyetlerın...?? Bu sürekli aynı taktiği kullanıyorsan olabiliyor. Rakipler zamanla taktiğini çözüp sana karşı ona göre bir taktikle çıkıyorlar sahaya. Arada bir taktiği değiştirmek gerekebiliyor. Orjinal Mesajı Yazan: yunusi ya arkadaşlar ben oyuncularımı u-18 e atıyorum veya u 20 ye türk ve yabancı oyuncularımı numarası olduğu zaman bile oynamıyor orada.numarası olmasada oynamıyor neden acaba ? Öncelikle bildiğin üzere oyuncunun o yaş kategorisinde olması lazım. Birde her sezon başında o genç takımların lige katılıp katılmayacağını soruyorlar ve senin onaylaman gerekiyor bunu. Aksi taktirde genç takımların lige katılmıyor. Bu nedenlerle olabilir. bende transfr dönemi bitti 5-6.haftayım yane iş işten geçtimi :D
el kun Forumdada devam ettirdiğim M'brough kariyerimde A Milli takımdan ve İngiltere Milli takımından teklif var.Ne yapmalıyım? Edit:Birde Juventus'daki Poulsen satılık.Juventus sadece £0 İstiyor alsam mı sizce?