adu 2. sezondayım Portsmouth'ta, sonradan alıyorum oyuna ve genelde gol atıyor. Zamanla ilk 11 oynayacak. Geleceği parlak.
yasinmutti Orjinal Mesajı Yazan: adu 2. sezondayım Portsmouth'ta, sonradan alıyorum oyuna ve genelde gol atıyor. Zamanla ilk 11 oynayacak. Geleceği parlak. Aynen aynen bende aldım sonradan alınca cosuyor.
adu Heading 9 şu an bende. 18 nasıl olacak çok merak ediyorum:) Onun dışında bitiricilik 19, süper ya.
Passenger Dikkat ettimde iyi özellikleri olan ragenlerin büyük bir bölümü dmc ve dc oluyor.Çok nadir çıkıyor kanat oyuncuları ya da forvetler.Sizde de öyle mi ?
JeremyToulalan28 lincolnü tottenham'a satınca vukcevic i galatasaraya getirdim,bomba etkisi yapacak :) edit:bir de bonus olarak internacional den alex geldi :P
el kun Orjinal Mesajı Yazan: Passenger Dikkat ettimde iyi özellikleri olan ragenlerin büyük bir bölümü dmc ve dc oluyor.Çok nadir çıkıyor kanat oyuncuları ya da forvetler.Sizde de öyle mi ? Evet doğru düzgün kanat oyncusu çıkmıyor.
Baraka Beyler buyrun küçük takımlarda taktik deneyen bir arkadaşın kazandığı başarılar : http://thewayiplay.wordpress.com/
ERNESTE **1 türk sağ bek buluna bilirmi yanlız en fazla 26 yaşında olsun gökhan gönülün yedeği olacakta bir de yasinin yedeği gene türk arıyorum **
adu Orjinal Mesajı Yazan: ERNESTE 1 türk sağ bek buluna bilirmi yanlız en fazla 26 yaşında olsun gökhan gönülün yedeği olacakta bir de yasinin yedeği gene türk arıyorum Emre Balak, Uğur Uçar. DRC oyuncusu her ikiside.
_extinction_ bana fiyatı 5milyon€ yu geçmeyecek reflexleri ve bire birleri iyi bir kaleci söyleyebilirmisiniz
adu Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ regenleri nasıl buluyorsunuz? Ben araştırarak buluyorum ya da tesadüfen.
_extinction_ enyeama maalesef man city'ye gitti , başka önerin var mı ya da önerileriniz , bir de şuan leo franco ile görüşüyorum sizce yararlı olur mu takımıma?
adu Orjinal Mesajı Yazan: apocalypsedgs enyeama maalesef man city'ye gitti , başka önerin var mı ya da önerileriniz , bir de şuan leo franco ile görüşüyorum sizce yararlı olur mu takımıma? Scott Carson var.