Passenger Bolzoni'yi 5.250 m euro'ya takımıma kattım.2014 yılı 24 yaşında şuan.Söylenenlerin aksine çok az bir miktara aldım herhalde ? Bunda İnter'in 3-5 sezon boyunca ortalama 7-15 maç oynatmasında da katkısı olabilir :) Özellikleri gayet iyi bakalım 1-2 sezon sonra nekadar fiyat biçilecek.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Passenger Bolzoni'yi 5.250 m euro'ya takımıma kattım.2014 yılı 24 yaşında şuan.Söylenenlerin aksine çok az bir miktara aldım herhalde ? Bunda İnter'in 3-5 sezon boyunca maksimum 13-15 maç oynatmasında da katkısı olabilir :) Özellikleri gayet iyi bakalım 1-2 sezon sonra nekadar fiyat biçilecek. Rekor bendeydi ya tüh:)
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: tony hawk sağ bek için bu adamı aldım,nasıl sizce? şu özellikleri nasıl numara olarak görebilirim. Sarıyere gelebilecek serbest oyuncular ?
crdsa sol bek Joe Mattock sağ bek Michael Chretien biraz pahalılar ama :) fiyat, kalite gibi özellikler belirtmediğin için aklıma gelenleri yazdım.
adu Orjinal Mesajı Yazan: semih_g_bjk arkadaşlar bi ricam olacak bitane sağ bek bitanede sol bek kimleri tavsiye edersiniz Takımını ve bütçenide söylersen.
matias_g_bjk Orjinal Mesajı Yazan: adu Orjinal Mesajı Yazan: semih_g_bjk arkadaşlar bi ricam olacak bitane sağ bek bitanede sol bek kimleri tavsiye edersiniz Takımını ve bütçenide söylersen. beşiktaş 35 milyon ytl
crdsa Yıl da önemli aslında :rolleyes: Çünkü önereceğimiz oyuncular başka takımlara çoktan gitmiş olabiliyor.
matias_g_bjk Orjinal Mesajı Yazan: adu Sağ bek: Serkan Yanık, Aykut Demir. Sol bek: Mehmet Öztonga, Alparslan Erdem. teşekkürler rafael forster diye bi adam aldım almaz olsaydım:) bide bunları deniyim
matias_g_bjk Orjinal Mesajı Yazan: adu Forster'ı stoperde kullansana. Elindeki cevheri bilmiyorsun:) ciddimisin ben adamı sol bek oynatıyorum:) buarada verdiğin isimlerde tık yok profiline baktımda:rolleyes:
adu Emin misin tık olmadığına? Ben Galatasaray ile 2. sezondayım hepsi oldukça iyiler. Forster'a gelince, kesinlikle stoperde oynat çok verim alırsın.
matias_g_bjk evet eminim profillerçok kötü elimdeki faraoni bile onlardan iyi profile sahip tamam şimdi trabzona gidiyoruz stoperde denicem bakalım ne yapcak:) Edit:mehmet öztangayı aldım 1.5 milyon ytl