adu Aquino'yu orta sahada kullanmaya çalış. Huntelaar-Villa en iyi ikili olur. Bunun dışında gelen transfer tekliflerini reddet çünkü her iki oyuncu da senin için önemli.
kurdt Ozan onlar mı kötü öneri abi :p Biri Barça'da, biri Manu' da :D Hiçbiri gelmez bana onların. :d Can abi bilmiyordum valla -10 olduğunu kusura bakma. :p
crdsa Valla kendi oyunumda fazla fiyatı olmayan oyunculara baktım, senin oyunda şanslılarmış demek :D
kurdt Valla beyler hiç hesapta yokken iki veletle karşılaştım. :D İtalyan olmalarına atladım direk zaten. :p İkiside potansiyelli kardeşlerimiz. Sizin önerdiklerinizi alamadım ama sizin seçtiğinizi alayım bari :p :
kurdt Dediğin gibi yaptım. :p Bir regen çıktı, Fener'e kaptırdım ya şimdi $100 milyon versem satmazlar. :o
stinson gençleri erkenden kapıp kiraya vermek en mantıklı hareket zaten :D ben de başarılı bir juve kariyerimi bitirdim, takım arıyorum..
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry @yasinmutti Öncelikle sağol hocam önerilerin için. Fakat bana uygun oyuncular değiller.. Caracciolo' yu düşündüm ama ben gelecekte iyi bir paraya satabileceğim bir oyuncu arıyorum. Abreu ve Yordi Ümit Karan'dan daha faydalı olamazlar bana göre. @adu Fiorilla'ya kaleyi emanet etme konusunda biraz endişeliyim abi ya. :p Hulk' u denemiştim ama gelmiyor maalesef. Sonuç olarak Marquinhos'u aldım. Pek içime sinmedi aslında ama Keirrison ie iyi ikili olurlar diye düşünüyorum, umarım yanılmam. :o:p İlk sezon başı Orkun'u Roma'ya satmıştım, Sanctis'inde kirası bitti, kapıyı vurdu suratıma gitti. :p Sadece Aykut var anlayacağınız. Serkan Kırıntılı'yı alıyorum sözleşmesi bittiğinden. Bir de kaliteli kaleci alacağım ama bütçeme uygun yok. Uzun lafın kısası kaleci için önerilerinizi hala beklemekteyim. :p Not: Bütçemde sadece $3,8 milyon kaldı. :p Marquinhos müthiş bir adam pişman olmazsın.Tek forvette bile etkili.
Venom **Schalke 04 kariyeri açtım, 5.5 m £ 'im var. Bir adet yedek kalacak kaleci bir adet de DC arıyorum. Pasanen'i 3.8'e almak üzereyim, almalı mıyım?**
yasinmutti **R.Sociedadı yönetiyorum,takımda iyi frikikciler olmasına ragmen frikiten gol atamıyorlar:( 29 lig maçında maximum 2 gol olmuştur yani.Bunun için yapılcak bişey var mı?**
adu Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti R.Sociedadı yönetiyorum,takımda iyi frikikciler olmasına ragmen frikiten gol atamıyorlar:( 29 lig maçında maximum 2 gol olmuştur yani.Bunun için yapılcak bişey var mı? Kalecine kullandır:p
kurdt Marquinhos dehşet çıktı beyler. :) 7 maç 10 gol 2 asist. İyi ki almışım. :p Geçen yılın "sakat" yıldızı Keirrison ile iyi anlaşıyorlar. Onun da 6 maç 5 gol 4 asist. Galatasaray'ın en iyi hücum hattını kurdum. :p
kurdt Yapma hocam adam oynadığı maçtan çok gol atıyor, var mı böyle forvet. :p FM09 kariyerimin zirvesindeyim, İnter'i bile yendim. :p
Freak. Man Utd'den 4 puan amlmama rağmen Rangers gibi bir takıma 2 maçta da yenilerek elendim. Nasıl olurda çekilen 2 şutta gol olur :S
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Man Utd'den 4 puan amlmama rağmen Rangers gibi bir takıma 2 maçta da yenilerek elendim. Nasıl olurda çekilen 2 şutta gol olur :S İşte oyunda problem sayılabilecek en kötü özellik. Rakip habire şansa bala gol atıyor , bizide çileden çıkarıyor.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Altair İşte oyunda problem sayılabilecek en kötü özellik. Rakip habire şansa bala gol atıyor , bizide çileden çıkarıyor. Çok can sıkıcı bir durum. Umarım Uefa'da bu durumla karşılaşmam:o // Yedek kalabilecek çok yönlü ofansif ortasaha arıyorum. Ucuz olması ilk tercihim:)