Orjinal Mesajı Yazan: NO NAME NO SURNAME
ilk 11
rolong:kaleci
sutto-huddlestone-fillco-fırat(benim oyuncum)=defans
jig-aunugi-messi=ortasaha
tevez-agüero-ronaldo=forvet
kadroyla ile ilgili ilginç bişe:ilk 11 in hepsi frikikçi şut frikik ve falso hepsi 80in üstünde bu oyuncularda kalecide dahil (kalecinin falso gücü 96)
sutto huddlestone fillco jig aunugi kalecilik hariç her yerde oynayabiliyo (fırat forvet ve amf hariç her yerde oynayabiliyo)
yedekler:kalede:ramon
defans:sergio ramos-mexes-vidic-r. carlos-pepe-song bilong-pjinatnıgh
ortasaha:sneıjder-kaıser-cınu santıku-slinslızel
forvet:bojan krkiç-danny welbeck-orellano-nanı-rossi-martins-torres-ıbrahımoviç-kaka
pjinatnıgh-cınu santiku-r.carlos-kaiser-sergio ramos bunlarda kalecilik hariç her yerde oynayabiliyo
ve yedeklerdede orellano-danny welbeck-nanı-slinslizel-rossi-cinu santiku-pjinatnıgh-r.carlos-kaiser-sergio ramos-kaka-sneıjder-bojan krkıç bunlar yedeklerdeki frikikçiler abartmıyom ama çoğuyla gol attım hemde frikikle
ama bu master lig savesini internette 2014-2015 şeklinde buldum ve bu hale ben getirdim süperrrrrrrrr
bide benim yaptığım fıratın herşeyi 99 deil gerçekçi olsun diye fiyatı 2551 hattam messinin fiyatı benden 10 p daha yüksek (veya daha fazla)
master lig save için msnnizi yazın foruma, ben eklerim ve gönderirim
2016-2017 sezonunun 2. yarısındayım. 2 transfer daha yaptım ; vande vaart van der strujk (öle bişe biraz karışık bir isim) ve essien
para 500000 lerde bişe
ilk 11 aynı
hatta essien ve van der strujk kalecilik hariç %90 hery erde oynayabiliyo
ve bir not daha bu üç adamda yine frikikçi
ama transferleri takas yöntemiylen yaptım
mexes-martins ve song bilong başka takımlarda
veyada size şöle açıklıyım:
ilk 11
rolong:kaleci
sutto-huddlestone-fillco-fırat(benim oyuncum)=defans
jig-aunugi-messi=ortasaha
tevez-agüero-ronaldo=forvet
kadroyla ile ilgili ilginç bişe:ilk 11 in hepsi frikikçi şut frikik ve falso hepsi 80in üstünde bu oyuncularda kalecide dahil (kalecinin falso gücü 96)
sutto huddlestone fillco jig aunugi kalecilik hariç her yerde oynayabiliyo (fırat forvet ve amf hariç her yerde oynayabiliyo)
yedekler:kalede:ramon
defans:sergio ramos-van der strujk-vidic-r. carlos-pepe-pjinatnıgh
ortasaha:sneıjder-kaıser-cınu santıku-slinslızel-essien-van der vaart
forvet:bojan krkiç-danny welbeck-orellano-nanı-rossi-torres-ıbrahımoviç-kaka
pjinatnıgh-cınu santiku-r.carlos-kaiser-sergio ramos van der strujk essien bunlarda kalecilik hariç her yerde oynayabiliyo
ve yedeklerdede orellano-danny welbeck-nanı-slinslizel-rossi-cinu santiku-pjinatnıgh-r.carlos-kaiser-sergio ramos-kaka-sneıjder-bojan krkıç-essien-van der strujk-van der vaart bunlar yedeklerdeki frikikçiler
biliyorum burdan bazı oyuncuların isimlerini dymamış olabilirsiniz ama onların hepsi süper adamlar