aLone_WarrioR Arkadaşlar Benim Pc De FiFa09 Spikeri Konuşmuyor Oyunu İnternetten İndirmedim Cd sini aldim Son ses veriorum olmuo ayarlardan son ses veriom çıkmıo lütfen çözüm sölermsiniz yada bana biri fifa09 spiker konuşma dosyasını atabilirmi onu denerim sorun pcdemi anlarım böylece Cevap Bekliyorum..
Carizmatik arkadaşım oyundan ses geliyormu? yada sorun sadece spikerdemi ona göre daha kolay yardımcı oluruz;)
aLone_WarrioR Orjinal Mesajı Yazan: Carizmatik arkadaşım oyundan ses geliyormu? yada sorun sadece spikerdemi ona göre daha kolay yardımcı oluruz;) Oyundan Ses Gayet İyi gelioyoru Taraftarların sesi fln herşey gelior ama Tek Spiker Konuşmuo Lütfen Ciddi Olunuz..
alicavdar Fifa 09/data/audio klasöründe "dat_eng.big" dosyası var mı? Yoksa fifa 09 cd sini tak onun içinden bulup o klasöre kopyala. Cd de yoksa ripli oyun almışsındır, birine söyleyecen o da upload edecek.
aLone_WarrioR Sorun Çözülmüştür Lütfen Moderatörler Kapatınız konuyu sorun bEnim haporlor demiş kulaklık taktım konuşuo beyler Özür ...
Chucky_Horror dediğin saçmalıga bak hoporlor bozuk. oyundan ses gelyio taraftarların sesi geliyo ama spiker yok he haha :D hoporlor ne biçim bozulmusta sadece spikerin sesini cıkartmıyo :D:D
alicavdar Hoparlör adam seçiyor heralde, spikeri beğenmedi. Hoparlöre bir sor bakayım, dalga mı geçiyon adammı seçiyon diye :D
Elano_Blumer9 Orjinal Mesajı Yazan: alicavdar Hoparlöre bir sor bakayım, dalga mı geçiyon adammı seçiyon diye :D :D:D:D:D koptum.
aLone_WarrioR arkadaşlar aporlor bozuk müziks seti yani 24 25 verince sesi ancak gelio spiker sesi ayarlardan son ses verdiğim hale dalga geçmeyin Moderatörler Uyuyormu Yoksa benim Gözlerimmi Kör..!
alperen2008 benım sıpere konuşmuyor yaması yokmu bunu ayarları nerde bıde oraya bakayım tam olarak bılıyrom
alperen2008 ya arkadalar dosyayı verecek yokmu adam koymamış sesı ıcıne tek cd yapınca yokmu kocaman sıtede bı bu program koymayacaksan dalga gecme arkadaş
salyum spiker victor finish filan dio gol atınca sizde diyebilirsiniz bunu :D :D :D denendi test edildi onaylandı :D :D :D