umutumsun Orjinal Mesajı Yazan: 19_kewell_19 Orjinal Mesajı Yazan: sen çok biliosun heralde bilmiyorum ama bişeler araştırıp öğrenmeye çalşıyorum sizin gibi hazırlopçu olmaya değil gokturkdogus **arkadaşlar kavga etmeyin biliyosunuz yama bitmişti çokta süper olmuştu ama apay sağolsun yama ... ben uğraşıyoru 1 hafta içinde biter herhalde edit...** _FbLiKr4L_ ya inşaalah biter yama çabucak gokturkdogus **EDİT BİTTİ UPLOADLİCAM SORUNLARINIZ DÜZELTİLDİ....** 19_kewell_19 ne zmn upload etcen The Mert TSL Formaları Yurtoğlu ve montecarlomen tarafından mı yapılmış? _FbLiKr4L_ arkadaşlar yakında çıkıcakk gokturkdogus Editten İlk görüntüler 19_kewell_19 hala kocaelinin fln formaları yok o logolara gelince cm 07 de takıma gelince assest teki logoları değiştir olur bu erciyesin fln logoları o assest mi neyse onun içindedir takımı seç asseste gel düzelt gokturkdogus Aga oyunda gerçek formaları war ama mınıkıtsleri yok.. _FbLiKr4L_ ben biliom yaparım ver logoları gokturkdogus Logo mu war yaa yap işte.. 19_kewell_19 bn bulabilirim bulduğumda koyarım buraya memoli36 bende bir sorun oluyor bazen çok yavaşlıyor oyun neden oluyor ki acaba greg bazı küçük hatalar olsada genel anlamda iyi hazırlanmış elinize sağlık pesdelisi2 **YA ARKADAŞLAR İNSANLARIN KAFASI KARIŞIYOR YENİ KONU AÇIP FİFA 08-09 EDİTİON PATCH V 2.0 FLN DEYİN.YOK BU KONUDA ÇIKACAK YOK ŞURAYI TAKİP EDİN...AYRICA NEDEN FİFA 07 DOWNLOAD SAYFASINA NEDEN GÖNDERMİYORSUNUZ ???? ÇIKTIĞI ZAMAN YENİ KONU AÇIN..** _AYDIN_ Yamanın bir iki ufak hatası var. Onun haricinde güzel bir yama. pesdelisi2 **http://soccercenter.net/forum/konu/122117/pn/4/pp/10/sm/13967554.SAYFA RESİMLİ MESAJA BAKIN.HATALARIN GİDERİLMESİ İÇİN...** serdarvarhan nasıl inicek bu linki tıklıyorum ama indir veya download die bişi çıkmıyor Sometimes Emeği gaçen herkezden allah razı olsun. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gokturkdogus **arkadaşlar kavga etmeyin biliyosunuz yama bitmişti çokta süper olmuştu ama apay sağolsun yama ... ben uğraşıyoru 1 hafta içinde biter herhalde edit...**
19_kewell_19 hala kocaelinin fln formaları yok o logolara gelince cm 07 de takıma gelince assest teki logoları değiştir olur bu erciyesin fln logoları o assest mi neyse onun içindedir takımı seç asseste gel düzelt
pesdelisi2 **YA ARKADAŞLAR İNSANLARIN KAFASI KARIŞIYOR YENİ KONU AÇIP FİFA 08-09 EDİTİON PATCH V 2.0 FLN DEYİN.YOK BU KONUDA ÇIKACAK YOK ŞURAYI TAKİP EDİN...AYRICA NEDEN FİFA 07 DOWNLOAD SAYFASINA NEDEN GÖNDERMİYORSUNUZ ???? ÇIKTIĞI ZAMAN YENİ KONU AÇIN..**
pesdelisi2 **http://soccercenter.net/forum/konu/122117/pn/4/pp/10/sm/13967554.SAYFA RESİMLİ MESAJA BAKIN.HATALARIN GİDERİLMESİ İÇİN...**