19_kewell_19 Orjinal Mesajı Yazan: c.ronaldoo7 Orjinal Mesajı Yazan: 19_kewell_19 hani ediodun şimdi lan hişşş senin gözün körmü üstte göktürkdoğuş upload etti kolaysa sen yap lan salak o yamanın kendisini upload etti zdataları değil malll
DDT1 ya göktürk adamı çıldırtmayın zdatalarla birlikte upload edin offf ya bu yamayı indirene kadar başkası yeni yama çıkarıcak ya ayrıca rapid var filefront var dosyaupload.net var bir sürü site var birinden upload edin ama lütfen upload.to dan değil alpay hadi abicim sen upload et ben YAMANIN NE KENDİSİNİ NEDE ZDATALARIN İNDİREMEDİM DE KURAMADIMDA of uploadlayın artık şunu
gokturkdogus Ya Tamam Ben Upload Ediyorum Dosya 30 MB dır. Edit ile gelicek yenilikler. -15 Ünlü Oyuncunun Faceleri (şimdilik bukadar ayrıca benim kendi facelerim diğer arkadaşlar da eklesin.) -Fifa 09 Reklam Panoları... -Fifa 09 Oyuna Girince Açılan Video...
umutumsun katılıorum başkaları fikri sizden siz daha önce başladınız başka sitelr yapıp sundu bile ama gerçekten scnli olanlar adam gibi sabırlı olsunn
umutumsun beyler şu zdatalarda ne saman upload edilcek saten hoporlör bozuldu sesiz oynuyom face flnda yok hepten sıkıcı patlıcam şimdii
DDT1 bilmiyorum alpaya bir sormak lazım ama kesin gelecek yıl çıkar :D :p bunun garintisini verebiliriz:D :p yalnız hoporlöre bir şey yapamayız onu bilgisayarcıya sorucan
_FbLiKr4L_ ya arkadaşlar bu aralar sıkışığım bilgisayara zor giriyorum eklediğim face stadyum vb leri size upload etcem siz kormayın sözz
gokturkdogus SCNEDİT -15 Ünlü Oyuncunun Faceleri (şimdilik bukadar ayrıca benim kendi facelerim diğer arkadaşlar da eklesin.) -Fifa 09 Reklam Panoları... -Fifa 09 Oyuna Girince Açılan Video... İNDİRRRRR!!!!!!! şifre:www.soccercenter.net Linke Tıklayınca şifre ister bu şifreyi girin ayrıca bu şifre rar'ın şifresidir. İYİ OYUNLAR..
DDT1 ya göktürk adamı hasta etme :mad: :mad: :mad: :mad: şu yamayı upload la zdataları uploadla ondan sonra bunu yaparsın
gokturkdogus **Ya torres Alpayın Bana Werdiği Zdata 3 tane werdi bitek bunlar war dedi içinde war hepsi .... zdata_60 zdata_76 zdata_86 yı werdi alla allaa**
gokturkdogus İşte Süper bir cam pack hazırladım ayarlar bana aittir... özellikler SÜper 1.Uzaktan TELE ve BRODCAST cam ile oynanabiliyor.. 2.Gooolll!! Olunca direkman kaleye yaklaşıyor.. 3.Kendinizi BRODCAST ile oynarken televizyonda BJK macını izliorsunuz gibi olacak(İNONU STADI CAMI GİBİ) DOWNLOAD ALINTIDIR!!!!
gokturkdogus **Bu kadar uzaklaştırmıyor ama bide bazı stadlarda bozuyo görüntüyü ama budunun kameraları da güzel ...**
okkes27 ya kardeş reklam panoları yine aynı oldu yani hatalı o yüzden tekrar kontrol et ya artık usandım upload edicez diyosunuz sadece küçük bi bölümünü upload ediyosunuz yani millet sıkıldı artık ya edin yada etmicez deyin milletde boşuna heveslenmesin yani hemde gokturk un verdiği dosyalar bozuk gibi fatbulder yaptım yine aynı data z_datalar 40 ile 99 arasından farklı ise fatbulder yapmaz ama faceler oldu reklam panoları yok