seyhanoktar arkadaşlar pes 2009'da joysticki taktım.ayarlarını fln yaptım.oyuna girdim ama joystick görünmüyor.sadece bir tane çıkıyor onu hem klavye hem joystick yönlendiriyor ama 2.adam çıkmıyor nasıl çıkartacağız yardıımcı olsanız?????
aktasemir87 yaa beyler şöle ii sağlam ve ayrık olmayan modüllü(gerçi ayrık modül daha iyi diyolar ama) bi joypad tavsiye edrmisiniz?
arias KONTORLAND - KT-2082 Playstation2 İçin Ve PC İçin USB Analog GamePad daha dün aldım 23 YTL ye mal oluyo ve ps2 yle birebir yapmışlar gayet başarılı ;)
gokhantak45 Ben de 2 arkadas bırlıkte oynamak ıstoyoruz ama controller 2 secenegı aktıf degıl ne yapmamı onerırsınız? Bır kısı klavye den bır kısı joystıck ten oynayacak.
ozantatlici ya arkadaşlar benim sorunumda şu: ben kol aldım taktım cd sini de yükledim pes 2009 a girdim menü filan herşeyi kol la seçebiliyorum maç da yapabiliyorum bu arada klavyede çalışıyo ama ikisi birlikte maç yapamıyorum takım seçme yerinde sadece bi tane kol gözüküyo settings dosyasına giriyorum sizinde resimde yaptığınız gibi controller 2 yi seçiyorum jostcik imi seçiyorum tamam diyorum yine olmuyo settingi tekrar açtığımda joystick yine kapalı gözüküyo bu sorunu nasıl halletcem 50 liralık kol 2 kerede değiştirdim acil yardım lütfen
yigos123 bnd de söle bi sorun war bnde ps3 joyistiqini pcye taktdm programını yukledm ama pese grınce joyistıkle oynanıo fakat kendi kendine durmadan pas atıo oyu otamatik olarak napcam