psychomax13 Orjinal Mesajı Yazan: takanyerlikaya9 kaRde$ takımın DEPORTİVO AMA LİGİN 17. HAFTASI BJK İLE MAÇ YAPIYOSN NE AYAKSIN SEN???????? buyur kardeşim, bulunduğum ligin capsleri ve maç takvimi:
unikaan Orjinal Mesajı Yazan: drothee SS ler ; 23 yaşına gelmene rağmen özelliklerin pek iyi gelişmemiş.. Yeni bir kariyerle daha iyisini yapabilirsin..
drothee Udinese Torresi almış :) Ama 3-0 kazandık deplasmanda :) buyrun ssler 2 asist 1 golüm var kesinlikle top player da oynuyorum.
drothee Orjinal Mesajı Yazan: unikaan Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: drothee SS ler ; 23 yaşına gelmene rağmen özelliklerin pek iyi gelişmemiş.. Yeni bir kariyerle daha iyisini yapabilirsin.. Her maçta oynamadım bazı maçları skip ile geçtim ondan olabilirmi
the_storm_boy kardeş o roberto carlos 20 yaşında gösteriyor farkındaysan hemde gücü baya az yani bence o roberto carlos başka birisi...
ashuwa ben de 2012 senesindeyim ve: Ad:Bersis Takım:Paris Saint-Germain(5.Takımım) Mevki:CF(Santrafor) Maaş:730 P Takımdaki Yeri:Forvetin Efendisi Milli Takımdaki Yeri:Genç Bir Yıldız(Henüz Milli Takımda Yeni Başladım İlk 11'e)
emre_1993_ benim bir sorum olacak ilk baştan seçtiğimiz zorluk seviyelerini regular top player gibi onları nasıl değiştiriyoruz
Dogpro Orjinal Mesajı Yazan: emre_1993_ benim bir sorum olacak ilk baştan seçtiğimiz zorluk seviyelerini regular top player gibi onları nasıl değiştiriyoruz sonradan değişmiyor sanırım.
unikaan Orjinal Mesajı Yazan: drothee Orjinal Mesajı Yazan: unikaan Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: drothee SS ler ; 23 yaşına gelmene rağmen özelliklerin pek iyi gelişmemiş.. Yeni bir kariyerle daha iyisini yapabilirsin.. Her maçta oynamadım bazı maçları skip ile geçtim ondan olabilirmi aynen öyle..
drothee Ama olsun böylede iyi adamım az önce championshipde Real Madrid ile maç yaptık ve 4 gol attım gol krallığına yükseldim birden :) Top Player modunda oynuyorum inanmayanlara şöyle gösteriyim..
EMRE21 ben ilk olarak regginada basladım orda hiç oynamadım devrearasında bolognaya gittim orda beni ilk 18e aldı sonrada ilk11e yükseldim ve milli takıma secildim orda4 gol attım sonrada genoaya gittim orda da ilk11deyim ve21 gol attım bu sezon 7 kez macın adamı secildim top speed=92 stamina=90 dribling speed=89 shoot power=86 jump84
Scorpions1905 beylere ben ilk slavia prahada başladım 3 sene orda yetiştikten sonra galatasaraya geçtim 2 sezondan beri oynuyorum 25 yaşındayım arda ile ben takımı götürüyorus:)
fevural Ben Yarım Sezon Torino Yarım Sezon Chievo İkinci Sezonda İse Romaya 958 Paraya Transfer oldum. İlk 11 deyim totalde 54 gol - 12 asist aptım 21 maçta maçında adamı seçildim yaşım 18 sag açık oynuyorum:D:D:D