Merhabalar,
UtkuUgur 'un TSL yamasını kurdum. Herşey iyi güzel, Become a legend'e başladım. 2011-2012 sezonunda A milli kadroya alındım. Man Utd.'de banko oynuyorum. Lakin şöyle birşeyle karşılaştım.
Türkiye'nin kadrosunda anlam veremediğim isimler vardı. Pesim26, Muratcan13212bilmemkaç, Spitiz, kewellserkan, vs vs vs. hatta song bile Türkiye'nin a milli takımındaydı. Dedim neyse, ben oyunuma bakayım. Özelliklerin çoğu da 80-90 arası birşey olmuş bende. O kadar kasmışım. Hatta o Super Cup'ta (patch'den dolayı sanırım, bu world cup olması lazım) çok iyi oynadım ve bir ton ödül kazandım. (Asist Leader, Goal Leader, MVP, vs vs vs.)
Neyse dedim devam edeyim. Portekizle bir maçımız vardı. Bir baktım Portekizin kadrosunda Arda Turan var. Bu sefer sindiremedim ve bir ara oyunu silmeyi düşündüm. Ama bu kadar kasmıştım.
Şimdi bunu fixlemimizin bir yolu var mı? O become a legendi 'de tutmamızın yolu. Bir daha baştan başlamak istemiyorum. Hadi onu geçtim, ben Turkcell Super Lig'te Become A Legend oynamak istiyorum. Ne yapmam lazım?
Sevgi ve saygılarımla.