ben klavyeyle oynuyorum..Sağ analog dediğiniz 4-8-6-5 tuşu bende ..bunları şut pas uzun pas vs.. olarak ayarlayamıyormuyum... Ya da S tuşu kısa pası yani bunun gibi yapamıyormuyum...Şiddetini S ye az ya da çok basarak bu sağ tuşlar gibi yapmak istiyorum olmuyor.....
1) -pesin pc versiyonunda toplam kaç hareket yapabiliyoruz?
ronaldo messi gibi oyuncuların yaptığı topuk pası nasıl yapılıyor?
ayrıca hareketleri yapan ana tuş hangisi..videolardan izliyorum bazen ayak arasından geçiriyolar bazen topuk hareketi yapıyolar çoğunu yaptım ama tam ayrıntılı bilgim yok..
2)-kornerde sadece yukardan uzun pas(A)şutuyla korner atılıyor ve yön tuşuyla falsoda almıyor (RT) ye basık tutup yapıyorum yine olmuyor.. fifada nerdenyse parantez çiziyoduk falsoyla
3)ayrıca plase için rt ye bar dolduktan sonra yerine basık tutarak şut çeksemde plase yapmıyormu?
4)-Bu -become a legent- modunda toplam 2 tane tuş mu kullanılıyor.. 2 defa r2 el kaldırıp pas istiyor.. atmıyor bir türlü.....
birde otomatik konuma yönlendirme bu kadarmı yani..
5)-fifadaki gibi adamdan kolay top alma yokmu bunda..
şut tuşuna basılı tutuyoruz sadece(D tuşu bende) birde toplu pres yapma tuşu var(S bende) iki tuşa basılı tutmanın dışında adamdan topu nasıl alcaz..almıyor kolay kolay fifadaki gibi..
6)yerden pas veriyorum kısa pas yani bazen çok kısa düşüyor ve adam topa öyle bakıyor üstüne koşmuyor..Tabi diğer adam pres yapıp top bana gelene kadar araya giriyor..Neden böyle bu ne yapmak lazım ...ayarı var mı
7)-Bi sürü lig eksik en iyi yama hangisi?? Şu an 1.30 var. 1.40 ı da yaptım ama oldumu bilmiyorum... Üstüne onuda kurayım söyleyin.. Kitserverda yok uyumlu indiremiyorum şu an..
Bende sadece 1.30-1.40 yaması ve türkçe yama var..
bunun üstüne diğer 1.2. yi ve evulation pack yüklesem ne olur??
8) bu analog seçeneklerindeki (Detaylar) neyi seçersem ne olur bunun hakkında bir bilginiz var mı??
9) 1.30 yükledim..25 mart update ini oyun içinden yapmam yeterli mi? 1.40 ayrıca img içine atacakmıyım? ayrıca bi fark olmadı..ingilterenin sadece kırmızılı beyazlı forması var..1.30 kurduğumdada bi fark yoktu acaba olmadı mı
10)kaleciyle ileri top atacağımda geç tepki veriyor fifadaki gibi değil ayrıca gol olduktan 2 sn onra gol diyor..bunlar normal mi?
Şu an için kafama takılanlar bunlar açık bir şekilde herkes 1 soruya cevap verse kafayı yemekten kurtulacağım heralde...Zaman ayırıp en azından bi kaçına cevap verirsiniz umarım.. teşekkürler
foruma giren çok az kişi olduğu için kimse cevap vermiyor..Forumun amacı paylaşımcılık değil mi?
siz bana sorarsınız ben size sorarım karşılıklı paylaşımlar olur....değilse forumu neden kurarlar?? Bu güne kadar en az 25 soru sordum 1 ine dahi cevap veren çıkmadı.
AYARLARIM BU .................................