Orjinal Mesajı Yazan: arsenalli
Orjinal Mesajı Yazan: ekaltr
ben pes 2009 tuş ayarları ile ilgil yardım istiyorum oradaı setttingi türkce resimli anlatabilcek bi yer varmı yada o terımlerın türkçe karşılıgı icin yardım istiyorum fifadakı tuşlar gibi ayarlrı istiyorum ama olmuyor tşk:o
Sen hangi setting i soruyorsun baslat menusunden girilen pes 2009 un altındaki settings mi?Arkadaslar tus degistirmek cok kolay isteyene yardim edebilirim ister fifadaki gibi ister kafanıza gore oynayın :eek:
PES 2009 u FIFA TUSLARIYLA OYNAMAK:
Asağıdakileri aynen yaparsanız klavyenizde A ile orta acar ve kayarsiniz.S ile kısa pas verirsiniz.D ile şut çeker ve pres yaparsınız.E ile ara pas verir ve kaleci çıkarırsınız.W ile hızlı kosarsınız.
Baslat menusunden pes 2009 un settings ayarlarına gir.Orada keyboard bölümüne gir.Sag bolumde yukardan asagıya dogru * RB----W
* Y-----E
* X-----S
* A-----A
* B-----D
bu şekilde olmalıdır.Peki nasıl yapacagiz.Benim yıldız koydugum yerlerde yuvarlak renkli tuş simgeleri var onlara tıklayıp karşısına atamak istediginiz tuşu keyboardınızda bulup basın.Hepsini halledip sonra tamam deyip settingsten çıkın.
Ama işimiz bitmedi tabi.Sonra PES 2009 oyununa girip system settings bolumune giriyoruz.controller var orada button bolumune giriyoruz.Yukardan asağı Y-X-B-A seklinde verilmiş.biz de şu şekilde gorev atıyoruz..
ana gorev: ikincil gorev:
Y-THROUGH BALL -KEEPER RUNS
X-SHORT PASS -COM TEAMMATES PRESSURE
B-SHOOT -PRESSURE
A-LONG PASS -SLIDING TACKLE
mutlaka ikinci gorevler bu şekilde karsılarına dizilmelidir.yoksa istedigimiz gibi olmaz.IYI EGLENIN.....:)