Freddy AduA arkadaşlar peste seyircisiz maç yapılabiliyor mu? bi arkadaşta gördüm ben uğraştım ama yapamadım
mhrtrcn arkadaşlar bana oyundan "cs0d.arc" dosyasını rapide verebilirseniz çok iyi olur.yoksa delirecem şimdi.bu saate kadar aradım uğraştım yok.lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.
hergele pc ozellıklerı CPU :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz x 2 (1.99Ghz) 3.0 GB ram GPU : ATI Mobility Radeon HD 2400 (PS3.0/VS3.0) VRAM : 128 MB 1 hafta oncesıne kadar meduımda oynuyordum sımdı maca gırerken hata verıp atıyor anca low da oynayabılıyorum yardımcı olabılırmısınızz
nofear72 arkadaşlar kitserver 8.0.7 yüklü lig yapıyorum kupa macına gelince exe hatası verip oyundan atıyo çaresi varmı? teşekkürler
silmarilli Orjinal Mesajı Yazan: valvalval Arkadaşlar Pes2009'un belgelerimdek, konami dosyasını başka bir yere çekemezmiyiz.Benim pc'nin c bölümünde deepfreeze var.Sürekli savemi alıp geri yapıştırıyorum.Bu belgelerimdeki pes2009'un konami dosyasını başka bir yere hedeflemeyi bilen varmı.Bu sadece benim değil birçok kişinin sorunu googledan arattım bulamadım yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
okanerdan arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor biri yardım etsin bilgisayarı 5.kattan aşağa atıcam artık bide bende world champions patch yüklü
Turkz3ar Tekrar yaziyorum...:) Bilen biri cikar umarim. Arkadaslar Pes2009 icin herhangi bir yama yukledigim zaman oyuna giriyor girdikten sonra ekran kap karanlik ve hemen oyundan atiyor. Bundan once kurdugum yamalar calisiyordu ama bu sefer niye boyle oldu anlamiyorun. Yama'yi Option File olmadan kurdugumda calisiyor ama bu seferde takim isimleri vs... olmuyor. Save dosyasini belgelerimdeki Konami dosyasini koydugumda oyundan atiyor. Sizce bunun sebebi nedir ve nasil yardimci olabilirsiniz? Simdiden Tesekkur ediyorum
hergele Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar Tekrar yaziyorum...:) Bilen biri cikar umarim. Arkadaslar Pes2009 icin herhangi bir yama yukledigim zaman oyuna giriyor girdikten sonra ekran kap karanlik ve hemen oyundan atiyor. Bundan once kurdugum yamalar calisiyordu ama bu sefer niye boyle oldu anlamiyorun. Yama'yi Option File olmadan kurdugumda calisiyor ama bu seferde takim isimleri vs... olmuyor. Save dosyasini belgelerimdeki Konami dosyasini koydugumda oyundan atiyor. Sizce bunun sebebi nedir ve nasil yardimci olabilirsiniz? Simdiden Tesekkur ediyorum Walla kardesşım sorun ve çözümler panosu artık sorunları yaz ama çözum bulama ekranı olmuş 1 haftadır yazıyoruz ama kımse dogru duzgun gerı donus yapmıyorr boşuna ümitlenme
okanerdan arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor bide bende world champions patch yüklü
ROckER_TEen Benim pc de yarım ekran açıo ama yinede o yıldızlarda donuo sistemim: 2 gb ram:Nvidia ge force 8400 512 mb ekran kartı:Vista:bu arada benim pc laptop (dizüstü) sorun olmaz dimi?Bide yeni cd alsam sorun devam edermi?
halikarnas1970 Orjinal Mesajı Yazan: hergele Arkadalşlar acil yardım talep ediyorumm Pes2009 da oyunda maca gırerken sıstem hata verıyor ve oyundan benı atıyor Ne yaptıysam bır turlu cozum bulamadım tum yamaları yukledım oyunu sıldım tekrar yukledım olmuyorr ekranda da 1024/768 oyunamaya calısıyorum çözum yolu varmı ? Ekran kartın ne arkadaşım?
nofear72 Orjinal Mesajı Yazan: nofear72 arkadaşlar kitserver 8.0.7 yüklü lig yapıyorum kupa macına gelince exe hatası verip oyundan atıyo çaresi varmı? teşekkürler up:triangle:
hergele Orjinal Mesajı Yazan: halikarnas1970 Orjinal Mesajı Yazan: hergele Arkadalşlar acil yardım talep ediyorumm Pes2009 da oyunda maca gırerken sıstem hata verıyor ve oyundan benı atıyor Ne yaptıysam bır turlu cozum bulamadım tum yamaları yukledım oyunu sıldım tekrar yukledım olmuyorr ekranda da 1024/768 oyunamaya calısıyorum çözum yolu varmı ? Ekran kartın ne arkadaşım? Ekran Kartı (DNA-ATi 5.1.7.5x32) ATI Mobility Radeon HD 2400 (PS3.0/VS3.0) 256 mb
byado arkadaslar yaklasık 2 aydır tüm uğraşmalarıma rağmen hala hata veriyor 1.10 1.20 kitserver denedim aynı hata xp yükledim olmadı vista servis pack1 yükledim olmadı makineyi degistim yine yok eski makine intel core2 dou asus ati eah3450 512mb ddr2 2gb rem olmadı degiştim simdiki amd x4 9550 ati hd4570 ddr5 x2 4gb rem yinede olmuyor atiyor ne yapmam lazım allah için yardım edin delirecem artık.
Psuedo Arkadaşlar bende wide kamera açısı sürekli dönüyor yani yakınlaşıyor,uzaklaşıyor nasıl düzeltebilirim?
Merciless_uA yaklaşık 2-2,5 aydır sorunsuz oynuyordum oyunu,bugün oyundan çıktım ggs ile birkaç bişey import ettim ve bir daha girmek istediğimde simsiyah bir ekranla karşılaştım,sorun ne acaba ? Silip yüklememmi gerekiyor ?
gitarist328 merhaba arkadaslar; birşey merak ediyorum acaba biliyormusunuz.eğer biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.oyuncu editlediğim zaman,oyuncunun kalitesini örneğin;c.ronaldo gibi olmasını istiyorum.onun yaptığı hareketleri yapabilsin istiyorum mesela lincoln ve baros'unda onun gibi olmasını istiyorum.bunu nasıl yapabiliriz.yani oyundaki hareketleri sadece c.ronaldoyla mı yapmak zorundayız...yardımcı olursanız sevinirim...:)