rockman54 Beyler oyunu yeni aldım oyunu normal acılışta atıyordu onu geçti içeriğe giriyor maç başlıcak ken oyundan atıyor neden olabilir sorun olcay_T_83@hotmail.com yardım edebilirseniz sevinirim
alieren17 ekran kartin nedir? orjinalmi pes? korsansa cracklerinde fln sorun olabilir. orjinal almani tavsiye ederim gucun yetiyorsa cunku online da bu sefer 0 lag diye iddaalilar.. sorununu aciklarsan biraz daha yardimci olmaya calisiriz
rockman54 şimdi oyun normal açılıyor ama geliyorum maçın başlıcağı ana oyun açılmıyor atıyor pc microsoft hata verip atıyor bunun nedeni nedir oyunu daha oynayamadım arkadaşım orjinal dersen al zaten pc orta seviyede calıştırcak orta seviyede calıştırcağı bir oyun içinde almam yani pc pes 2008 i normal calıştırdı bunuda kasmadan oynatır inancıyla aldım cunku minimum oyun özelliklerinin ustunde ram ekran kartı asus x1050 512 mb 2 gb ram amd 64 işlemci
alieren17 arkadasim pes 2008 i calistiriyosa bunuda calistirmasi lazim bunda hatta dah kolay olmali ama senin sorunun ne tam bilemicegim belki onceden yanlislikla birseyi fln silmissen yada bir ayari degsitirmissen micrrosoft hata vermesinden olabilir. bilen arkadaslar varsa yardimci olsunlar. yoksa bence formati cek oyle dene cunku bu oyun icin deger.. bol sans.
rockman54 vay be calışsa eyvallah cekeyim kardeşimde ya cekmeden halledebilsek microsoft evet hata öyle diyor cıkarıyor ama kafayı yicem cözen aynı sorunu yaşayan varsa mail adresimi verdim offffff saol yinede teşekkürler
muratbalta aynı sorun bende de ver super bi bilgisayarım var 4 cekırdek falan ama atıo nolr bırı cozum bulursa yazsın buraya
mustafa_gfb06 arkadaşlar aynı sorun bendede vardı öncelikle, +ekran kartınızı güncelleyin +windowsu güncelleyin +Microsoft .NET Framework 2.0 yükleyin +pes2009 1.10 patch kurun ve crack yapın http://www.gamecopyworld.com crack i burdan rahatlıkla indirebilirsiniz
yusuffear arkadaşlar bendede oyundan atıyordu yapmadığım şey kalmamıştı ama ben çözümü buldum galiba ben anakartın bios güncellemesini yaptım oyundan atmamaya başladı yani bence sizde bi anakartınızın bios güncellemesini yapın belki sizdede işe yarar...:)
asafasaf Arkadaşlar oyundan atma sorunu crackle alakalıdır yeni bi crack ya da yeni bi cd sorununuzu çözer cdniz orjinalse de değiştirimeyi talep edin
jjokocha yok olmuyor malsesef,ati 3800 ve 4800 serilerinde niye bu sorun var anlamıyorum konami bi an önce bişey yapmalı oyun zevkinin içine ediyolar,şampiyonlkar liginde ve become legend de bi yerden sonra bu sorun çıkıyo, ben bu sorunu çözecek bi yol bulamadım hala umarım çözülür..
Tatminator Orjinal Mesajı Yazan: Tatminator ya arkadaşlar oyundan atmak derken tam olarak oyun mu kapanıyor (Program kapanıyor) yoksa menüye mi dönüyorsunuz. Bende oyundan atmak gibi bir sorun yoktu dün 3 defa üstüste oyundan lobbye düştüm. Benim oyun kurulu olan pc laptop ati hd3860 ekran kartı var. Ve iş yerinde oynadığımda diilde evde oynarken düştüm. ve patch 1.2 yi yüklemeden önce evde de bu sorunu yaşamıyordum. Benim top iyice pıstı :) Konami'den yeni ekran kartı rica etcem ama laptopa takamam birinize hediye ederim artık :) yukarda benzer başlıklı konuya yazmıştım ama belki bu başlıktan cevaplanır diye düşündüm...
yusuffear jjokocha bek senin dediğin olay dvd oyundan kaynaklanıyor benim dediğim olay ise benim gibi hiç bir bölümde oyunu oynayamayan yani 1 maçı bitirip yada yapamayıp oyundan atanlar için mesela benim oyunum sorunsuz bal ve şampi liginde normalde atmıyor arkadaşlara yüklemiştik atmıyordu sonra ben anakart güncelledim bende oyunu 1 maç adam gibi yapamazken şimdi çok rahat oynuyorum ve bal ve şampi liginde atma filan yok senin olayın oyundan veya eksik bir dosya oluşundan dır...tahminimce öle böyle konularda kolay kolay yanılmam...bence başka çalışan birinden yani bal ve şampi liginde oyundan atmayan birinden al onu kurmayı dene eminim olucaktır...:)