Request Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Arkadaşlar aldanmayın. Bu adam tam bir yalancı:mad: ! . . Bu bootlar yabancı bir siteden alıntı:mad: ! . . Patch'i indirirdiyseniz dikkat edin bootların üzerinde " KEEGAN " yazıyor. Bu bootlarBu sitede bootmaker olan KEEGAN'a aittir! . .Buradan Keegan'ın 09 bootlarını bulabilirsiniz. Buradan ise Keegan'ın 08 bootlarını bulabilirsiniz. :mad: Çalıntıcıları Şiddetle Kınıyoruz ! . .:mad: iyide dostum senin verdiğin link fifa08 kramponları link'i 2009'da keegan böyle bir krampon yapmadı daha dün gece baktim soccergaming'e asıL sen dikkatli bak .
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: tcan Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: marlboro man arkadasım sana goremi yazacaz sen anlama ozurlusumusun Ban yememek için kendimi zor tutuyyorum... Aman aman. Sen boşver;) Kendi haline... Orjinal Mesajı Yazan: Request Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Arkadaşlar aldanmayın. Bu adam tam bir yalancı:mad: ! . . Bu bootlar yabancı bir siteden alıntı:mad: ! . . Patch'i indirirdiyseniz dikkat edin bootların üzerinde " KEEGAN " yazıyor. Bu bootlarBu sitede bootmaker olan KEEGAN'a aittir! . .Buradan Keegan'ın 09 bootlarını bulabilirsiniz. Buradan ise Keegan'ın 08 bootlarını bulabilirsiniz. :mad: Çalıntıcıları Şiddetle Kınıyoruz ! . .:mad: iyide dostum senin verdiğin link fifa08 kramponları link'i 2009'da keegan böyle bir krampon yapmadı daha dün gece baktim soccergaming'e asıL sen dikkatli bak . Ben 09 kramponlarının linkinide koydum dikkatli bak.
tcan Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Arkadaşım hadi barışalım. Bugün iyi günümdeyim:). 2.Krampon daha gerçekçi olmuş. FIFA'sına kavuştu yelkenleri suya indi. :D
Mustang.Q7_ **ortaalan abicim bunları *Boot Tool programı ile oyuna atacaksın;) Kerem abinin açtığı yama yapım araçları * diye bir konu vardı oradan bulabilirsin;)**
segentich arkadaslar ben indirdim boot tooldan da attim galiba ama artik oyuna girmiyo ve sanirm bu boot tool yüzünden yardimci olurmusunuz silip bastan yükleyemiyorum cd yok lütfennn cook acill
Mustang.Q7_ Hayır.Hiçbir sorun olmuyor. Bende boot tool'la atıyorum ve oyun sapasağlam. Sen Kerem abi'nin konusuna bak orda system 32 dosyasında eksik olan bişey vardı onun yüzünden olabilir;) İndirip dene;) Ve malboro man bana Nike Mercurial Vapor White-Blue ayakkabısını yaparmısın? Veya bulabilirmisin ben baktım ama bulamadımda:confused:
ortaalan Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ ortaalan abicim bunları Boot Tool programı ile oyuna atacaksın;) Kerem abinin açtığı yama yapım araçları diye bir konu vardı oradan bulabilirsin;) elnino9_ tamamda nasıl atıcaz ama ben baktım nasıl atağımı bulamadım...
Mustang.Q7_ Şimdi açınca orda sol altta LOAD var oraya bas oyuncular çıkar 30sn sonra filan. Ondan sonra istediğin adamı seç mesela Torres boot id 162 filan ona bas o tablonun en başında 162 sayılı kramponun üstüne tıkla sonra bilgisayara kaydettiğin bootu seç ondan sonra İMPORT'a bas bekle yüklenir;)
ortaalan Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Şimdi açınca orda sol altta LOAD var oraya bas oyuncular çıkar 30sn sonra filan. Ondan sonra istediğin adamı seç mesela Torres boot id 162 filan ona bas o tablonun en başında 162 sayılı kramponun üstüne tıkla sonra bilgisayara kaydettiğin bootu seç ondan sonra İMPORT'a bas bekle yüklenir;) saoL tşk
marlboro man Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Hayır.Hiçbir sorun olmuyor. Bende boot tool'la atıyorum ve oyun sapasağlam. Sen Kerem abi'nin konusuna bak orda system 32 dosyasında eksik olan bişey vardı onun yüzünden olabilir;) İndirip dene;) Ve malboro man bana Nike Mercurial Vapor White-Blue ayakkabısını yaparmısın? Veya bulabilirmisin ben baktım ama bulamadımda:confused: benzerleri var yapmayı deneyim ama soyleyeyim profesyonel degilim olmayabilir
wickedqame Nike MercuriaL için çok tşk. hayaLimdeki krampon :) Bana bu botun tampLate'ini verir msin? bende kendime yapıcamda o yüzden..Yani üstünde nike Logosu yada diğer şeyLeri oLmadan sade haLini..
marlboro man bu botun templatesi yokki ben bunu 3 gunde piksel piksel boyayarak yaptım anladınmı yani photoshopu bilmediğim için paintle yaptım yani sıfırdan yarattım aslında
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: marlboro man Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Hayır.Hiçbir sorun olmuyor. Bende boot tool'la atıyorum ve oyun sapasağlam. Sen Kerem abi'nin konusuna bak orda system 32 dosyasında eksik olan bişey vardı onun yüzünden olabilir;) İndirip dene;) Ve malboro man bana Nike Mercurial Vapor White-Blue ayakkabısını yaparmısın? Veya bulabilirmisin ben baktım ama bulamadımda:confused: benzerleri var yapmayı deneyim ama soyleyeyim profesyonel degilim olmayabilir Olsun sen yap yeter:)