emrezyt Arkadaşlar Fifa 09 kasıyor nedenini bilmiyorum yardım eder misiniz bi program filan yok mu hiç daha önce bu konular açılmış biliyorum ama hiç kimse çözememiş çözecek bi delikanlı yok mu :) :( :( :( 256 mb ekran kartı 1 gb ram ekran kartım fx5200
emrezyt Orjinal Mesajı Yazan: WildBoyz_ Ekran kartındandır biraz seviyesini düşür. nasıl yani seviyesini düşürüyüm :S
emrezyt Orjinal Mesajı Yazan: silkici yani oyunun ayarlarını düşür diyor arkdş oyuna gir game settingden en son bölümde kardeş yapmaz olur muyum hiç en düşükte oynuyorum hala kasıyor bütün hepsi en düşükkte :)
kArtAL EmRe **Ekran kartın çok düşük fifa09 en az geforce 6600 ve üstü ekran kartı istiyor yani fx5200 ile fifa09 oynaman imkansız diğer bileşenlerinde pek göz alıcı değil ;) bilgisayarını değiştirmeni öneririm ;)**
dogusd dostum sorun ne yazıkki ea sportstan kaynaklanıyor yapamamışlar doğru düzgün oyunu.bende ve de birçok arkadaşda aynı problem var.oyun 128 mb ekran kartı istiyor bu yüzden 800x600 low da oynasak bile çözüm değil.artık pesi bekliycez elimiz mahkum senin bilgisayarının özelliklerinde bir sorun yok en azından fifa için düşünürsek.
tcan Ekran kartınızı ve RAM'inizi değiştirmenizi öneririm. 1GB Ram daha ekleyin. Ekran kartı GeForce6600 şimdilik işinizi görür. Ama param var, oyunu daha kaliteli oynamak istiyorum diyorsanız, forumdaki ekran kartı tavsiyelerini takip edin...
dogusd beyler peki bende ati radeon hd 2600 512 mb var ve takılma oluyo peki buna ne diyosunuz?ram de 2 gb
tcan Orjinal Mesajı Yazan: dogusd beyler peki bende ati radeon hd 2600 512 mb var ve takılma oluyo peki buna ne diyosunuz?ram de 2 gb Windows Vista işletim sistemi kullanıyorsanız takılma olur... Ama XP kullanıp da takılıyorsanız o ekran kartı yetersiz kalıyor... Önemli olan ekran kartının Bellek miktarı değil bellek hızıdır...
dogusd Orjinal Mesajı Yazan: tcan Orjinal Mesajı Yazan: dogusd beyler peki bende ati radeon hd 2600 512 mb var ve takılma oluyo peki buna ne diyosunuz?ram de 2 gb Windows Vista işletim sistemi kullanıyorsanız takılma olur... Ama XP kullanıp da takılıyorsanız o ekran kartı yetersiz kalıyor... Önemli olan ekran kartının Bellek miktarı değil bellek hızıdır... ilgin için sağol kardeşim xp kullanıyorum bu ea sportsta oyunun readme kısmında recommended chipsetse hd 2xxx i de koymuş benim anlamadığım olay bu asıl.yazmasa tamam diycem kesin ekran kartından.bide low a bile alsak en azından bi hızlanma olması lazım oyunda.acaba bizim ekran kartlarının paylaşımlı olması bir sorun mu teşkil ediyo çünkü 256 sı paylaşıma gidiyo galiba benim ekran kartının.
dogusd ekran kartının tam açılımı şöyle hatta benim: ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express bilgisayarda ise bellek boyutu 512 mb görünüyo ilginç
cenga eger fx5200 le sen bu oyunu acıyorsan sen dua et bence bendede x1950 pro var sıkır sıkır oynatıyor
emrezyt beyler hepinize teşekkürler ;) bazıları ea sports tan kaynaklanıoo dedi bazıları ekran kartı modelinden filan siz pes 09 da da böyle olur mu ?
ayazabi Orjinal Mesajı Yazan: tcan Orjinal Mesajı Yazan: dogusd beyler peki bende ati radeon hd 2600 512 mb var ve takılma oluyo peki buna ne diyosunuz?ram de 2 gb Windows Vista işletim sistemi kullanıyorsanız takılma olur... Ama XP kullanıp da takılıyorsanız o ekran kartı yetersiz kalıyor... Önemli olan ekran kartının Bellek miktarı değil bellek hızıdır... ekran kartı yetersizmi bu ekran kartı bende olsun 2010 a kadar oyunları oynarım hd serisi ya en son seri kendine gel
remister beyler bende oyuna başladığımda oyuncuların eli havada acayip bi şekilde o yüzden oynanılmıo ekran kartında mı sorun???????
ortaalan http://img253.imageshack.us/my.php?image=sistemde8.png bu sistemim http://img253.imageshack.us/my.php?image=ekranod2.png bu da ekran kartım bakar mısınız arkadaşlar bu özelliklerle fifayı nasıl oynamamı tavsiye edersiniz ve nasıl bir çözğm yapmalayım...
mcadana arkadaşlar benim makina intel celeron 2.66 512+256 MB DDR ram ekran kartı onboard 256 ati radeon 200 ve ayarlar en düşükte rahatlıkla oynuyorum cok az gol atarken kasma oluyor ama benim oyunu orijinal yaptırdım ve disket sürücülerini kapattım bence deneyin disket sürücüsünü kapatın ayarları kapatın ama medium yapın kasmadıgını goreceksiniz :D