ultrAslanIL yüklemeye başlarken bazı dosyalar oluşturulamadı diye bir yazı çıkıyor sonrada bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin diyor ve kapat yazısı çıkıyor yani yüklenmiyor yardım ederseniz sevinirim..
adidaspredator yükleme(setup)dosyaları eksik.cd denmi yüklüyosun yoksa bilgisayara attında ordan mı?bi resim koysana
ultrAslanIL dosyaları çıkart diyorum sonra bazı dosyalar oluşturulamadı diyor ne yapmam lazım?? yardım ederseniz sevinirim.
ultrAslanIL FIFA 09 simgesine tıklayınca ''dirtysock.dll'' bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir yazıyor. lüften yardım edin!
4515311 FIFA 09 simgesine tıklayınca ''dirtysock.dll'' bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir yazıyor. lüften yardım edin!
ahmet1765 arkadaşım aynen bndede o sorun var yardım ederler diye bu siteye üye oldum şansımı bbaşka sitelerde denicem
RonaldoZZ ya bu dil ingilizce değil valla italyanca ispanyolca denedim çevirmeyi başarılı olamadım.bu problem şükür bende yok ama.arkadaşlarım okadar çokki bu sorunla karşılasan.bende çözemiyom kafayı sıyırıcam hee
Neo Orjinal Mesajı Yazan: batman94 arkadaslar bnde yükleyemiom ama benim sorun sizinkinde cok farklı işte sorunun resmi Ekran kartının yetersiz olduğunu söylüyor. FIFA 09 için desteklenen ekran kartları listesinde olmadığını belirtiyor.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: ahmet1765 peki oyunun kalitesini nasıl düşürcez bilginiz var mı böyleliklee ekran kartı sorun olmaz Oyunu kuramadan nasıl kalitesini düşürmeyi düşünüyorsun? Ekran kartınızı yenilemeniz lazım yani anlayacağın.
ahmet1765 ark pes 09 da düşürmüş ekran kartı da sorun olmadı oyunun içinden yapmış peki bu mümkün mü? pentium (r) 4 cpu 2.80 GHZ 2.80GHz 512 mb ram uymuyo my????????*****
Neo Orjinal Mesajı Yazan: ahmet1765 1.ekran kartı markasına nerden bakılıyor 2.hangi markayı önerirsiniz 3.kaçpara.. flood yapmadan mesaj yazmayı öğren istersen.
ahmet1765 anlamadım. bidazdaha açık konusana bu arada bn senden yardım bkliyodum bu konuda ama canın sağ olsun