kralefe ***dene gör be kardeşim allah allah:D resimlerden görmedin player 1 player 2 felan var tabiki***
micobey 2 kişi oynama var.gamepad ile klavye ile oynamak istersen setting e gir ordan controller var oradan birincisi klayve sonra gamepad ayarlarına gir alttan devicebi seç üstende controll 2 seç 1 olmasın olursa hem klavye hem jostik oluyor o yüzden 2 seç bu kadr
Lee Orjinal Mesajı Yazan: micobey 2 kişi oynama var.gamepad ile klavye ile oynamak istersen setting e gir ordan controller var oradan birincisi klayve sonra gamepad ayarlarına gir alttan devicebi seç üstende controll 2 seç 1 olmasın olursa hem klavye hem jostik oluyor o yüzden 2 seç bu kadr Teşekkür ederim.
y_mimar Valla bende teşekkür ederim kuzen gelcek buakşam baktım yok sandım üzülmüştüm :) Edit : Ya uğraştım yapamadım.Mumkunse biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz :(
Cakhin17 Bir kalvye - Bir joyistik le oynayabilirsin !! Belki 3-4 joyistik tak daha fasla kısıde oynayabılrsın menude gosukuyor .. Ben hıc deneme ımkanım olmadı :D