Rebel_Justice **Eve ardakadaşlar sizce demoda en iyi takım hangisi.Önce ben başlıyım Real Madrid tabikide;)**
Rebel_Justice Orjinal Mesajı Yazan: dodocuk Real Madrid açık ara bence... ewt tabikide bnm dediğim gibi gene real madrid kazanıck
C.Ronaldo_26 bnce tabikide manchester united ronaldo var nani var rooney var hemde bu sene lisanslı zaten pes 2009 da bi manchester unitedi bi interi bide feneri alırım pes 2008 de manchester lisansslız olduğu için hep interi alıyodum ama en iyi takım manchester uniteddir zaten güç olarak da en fazla onu yapmıi konami:D
silah Barca adamlarda hem defans hem ofansim yönü süper yonucular ve günçleride b hayli iyi Barcelona en güçlü takım tabi bu benim fikrim 30 dk demoda Barca 10 Real 5 yendim:D
kaptan kewell barcayı cok iyi yapmıslar eto hennry messi defansı pert ediyo tevez rooney o kadar olmasada barca acık ara önde liverpool daha cok pasa dayalı bi takım izlenimi yarattı madridi pek beğenmedim
emre_1993_ Orjinal Mesajı Yazan: kaptan kewell barcayı cok iyi yapmıslar eto hennry messi defansı pert ediyo tevez rooney o kadar olmasada barca acık ara önde liverpool daha cok pasa dayalı bi takım izlenimi yarattı madridi pek beğenmedim bence de madrid güzel değil takımda hızlı oyuncu yok bi robinho var o da yedek zaten çıktığındada kadrolar şimdiki gibi olacağından madrid iyi olmaz en liverpoolun orta sahası güzel en iyisi barcelona çünkü süper 3 forveti var manchesterda da zaten ronaldo tevez rooney var ayriyetten de park ji sung süper nani var en iyisi m.united ve barcelona
crdsa Manchester United ve Barcelona en iyileri, onlardan sonra geliyor Liverpool ve Real Madrid (bazı pozisyonlarda eksikleri var)
C.Ronaldo dos santos aveiro Koyu Man Utd taraftarı olmama rağmen , FC Barcelona diyorum.. Ayrıca bence R.Madrid o kadar iyi yansıtılmamış
silkici bence en ii takım milan defansından geçilmiyor takıma baskı uygulayınca ani ataklarla golleri takıyor :D
bulkane Ben kendi açımdan en iyisini değil de en keyif aldığım takımı belirteyim: Liverpool... Tavsiye ederim, tezahürat paketini yüklediyseniz, "You will never walk alone" şarkısını da söylüyor taraftarlar ve çok zevkli oluyor.:)