Mustang.Q7_ Arkadaşlar burada dikkat ederseniz beyaz şortlu formanın şort renginin siyah olduğunu göreceksiniz.Bana bu formayı yaparmısınız?Veyada bulabilirmisiniz??
Mustang.Q7_ **Çok teşekkür ederim arkadaşım.:) Oyundan SS yollarmısın?? Bide ALINTI yazarsan sevinirim.:)**
hanc0cq Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Çok teşekkür ederim arkadaşım.:) Oyundan SS yollarmısın?? Bide ALINTI yazarsan sevinirim.:) sende gerçekten bi sorun var elnin09 nerden biliyon alıntı olmadıgını bide ss istiyosun formayı aldın git baq kendin ya böle cins cins forumu lekeleme ! komik oldugunu zannetme ! yaşının 12 oldugunu belli ediyon ha !
Mustang.Q7_ hanc0cq formaya dikkat et! Orada ne yazıyor? PKBomb değilmi?:mad: Alıntı olduğu bbelli. Asıl senin gibi tartışma çıkaranlar ve çıkarmaya çalışanlar forumu kirletiyorlar! AYRICA BENİM İÇİN YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL!! AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
tcan Orjinal Mesajı Yazan: hanc0cq Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Çok teşekkür ederim arkadaşım.:) Oyundan SS yollarmısın?? Bide ALINTI yazarsan sevinirim.:) sende gerçekten bi sorun var elnin09 nerden biliyon alıntı olmadıgını bide ss istiyosun formayı aldın git baq kendin ya böle cins cins forumu lekeleme ! komik oldugunu zannetme ! yaşının 12 oldugunu belli ediyon ha ! Bu gereksiz mesajı niçin yazdın anlam veremedim...
hanc0cq abicim alıntı oldugunu bende görüyorum adam yazar yazma seni ne ilgilendiriyor eme saygı ozmn sen ara bul onu alah alah akıl yaşta deil başta tamamda akıllı baş olunca başta ! bu sözü unutma
Mustang.Q7_ **Bak tartışmak BAN sebebidir. Tartışmak istemiyorum!Ben aradım ama bulamadım.Onun için istedim bunu bil!Ben bulsam burada istemem!**
hanc0cq bende tartışmak istemiyorum ama abicim yaşın kadar konuş Lütfen Her KOnuda Aşağılayacı Sözün Var
Mustang.Q7_ Neden hep yaş meselesi var? Neden küçükler eziliyor hep? Yaş,yaş,yaş! Herşey yaşamı bağlı?
t_sanli haklısın ;) burda bulunanların %80 i 15 yaşı ve altında asıl büyüklerin ne işi var burda koskoca adam oyun mu oynarmış :D:D:D:D:D:D:D:D
hanc0cq :D t-sanli 16 yaşındasın dikkat küçükler ezilmiyor aslında siz kendini büyük gibi görmesseniz ezilmessiniz :)
rodi000 Orjinal Mesajı Yazan: yavuss2 buyur :D kardeş banada manchesterın ful sıya formasını yapar msn?