efedinho Arkadaşlar Left Shift'e basınca sadece topla yavaş hareket ediyor başka bir hareket yok bilgisayara karşı oynarken çok güzel hareketler yapıyor..Esas sorun nasıl hareket yapcağım...
uAYDIN09 Arkadaşım Tuş Kombinasyonları Değişik Olduğundan Sen FIFa08 deki Gibi Kombinasyon Yapsan Bile R Shift İle Hareket Yapılır Hareketler İse Gerçektende Gerçekçi Olmuş
Mustang.Q7_ **Arkadaşlar FİFA09 bizi bayağı bir zorlayacak tuşlar yönünden:( Neden EA hersene hersene değişik kombinasyonlar yapıyorki? 07 değişik,08 değişik,09da değişik. Full oyun içinde FİFA08 tuş kombinasyonu yaması çıkmalı bence.**
efedinho Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Arkadaşım Tuş Kombinasyonları Değişik Olduğundan Sen FIFa08 deki Gibi Kombinasyon Yapsan Bile R Shift İle Hareket Yapılır Hareketler İse Gerçektende Gerçekçi Olmuş Sende R Shift hangisinde onu söyleyebilirmisin ayarlardan bende onu r-shift yapayım
Onur Orhun Orjinal Mesajı Yazan: efedinho Saol bilgin varsa bişey sorucam Trigger Run ile Pace Control ne demek acaba... Trigger Run: Ateşleyici Koşu Pace Control: Adım Adım Kontrol :D bunun gibi bişey ikisi :D
ert90 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Al Böle Yap ;) Ama Bence R Shift Yerine L Shift Yap Ki Daha Rahat Ossun :D saoolll bende 1 saattir bunla ugraşıom oyunu yeni aldım adam bişey sorcam bu fafa daki gibnbimi
Alper14 Orjinal Mesajı Yazan: euro Acaba frikiklerde kaleci kontrolüne geçmek için hangi tuşa basmak gerekio ?? R Shift Gene (top karşı takımdayken R Shifte basardsan Kaleciyi Oynatıyosun)