NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Orjinal Mesajı Yazan: gfbahce beylerrr delgado mmağra adamı gibi olmuş haa:D Hadi yaa?:mad: Sizdede Güiza(!) mağara adamı gibi!:mad: Alex maymun gibi! bu arada göktuğ teşekkür ederim resim için;):) Bide göktuğ Zapotocny varsa onunda resmini koyabilirmisin?:o adam delgadonun kötülüğünden bahsetmiyor fifanın kötü olmasından yakınıyor sen konuyu nereye çekiyon
Mustang.Q7_ gS_goktug ; Çok teşekkür ederim.:) uA_NeFaKo_91; Bende EA'nın kötülüğünden bahsediyorum.Bide bunu düşün;):)
ck. dünyanın neredeyse her ligi var oyunda. bu sorunlar çok büyütülmemeli. forma rengi ters olsa ne olur?? oyunda 2-3 tane lig olsa bütün formalara tek tek özenirsin. ama bu oyunda o kadar çok takım var ki böyle hatalar çok normal.
adidaspredator ee mavi oluvrsin nolcak oyunmu bozulcak hayret bişi ya!!!oldu olacak alexin bacak kıllarınıda eleştirrr:rolleyes:
berbarus96 Orjinal Mesajı Yazan: adidaspredator ee mavi oluvrsin nolcak oyunmu bozulcak hayret bişi ya!!!oldu olacak alexin bacak kıllarınıda eleştirrr:rolleyes: İŞte Galatasaraylı aklı :)Fenerbahçe samp. liginde ilk 8e girmiş bir takım. Ayrıca Türkiye euro 2008 de 3. oldu. Önce başarı yakalamış takımlara ve onların liglerine önem verseler daha mantıklı olmaz mı?
rapboyz ya bu işi çok uzattınız psv de her yıl en uefa yada şampiyonlar liginde başarılar elde eder ama psvnin stadı yok glasgow rangers geçen sene uefa finalindeydi ama onunda stadı yok
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: uA_UNI Elnino kardeşim üyelik alınca herhangi bir problem olmuyor ;) Sağol.:) Bide adım "Cantürk".Böyle söylesenizde olur.:) Ama siz bilirsiniz.
uA_UNI Tamam Cantürk kardeşim :) Bu arada beyler takılmayın bu kadar formalara.. Bunlar olan şeyler.. Ayrıca EU 08'de 3. değil 4.olduk ;)
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: uA_UNI Tamam Cantürk kardeşim :) Bu arada beyler takılmayın bu kadar formalara.. Bunlar olan şeyler.. Ayrıca EU 08'de 3. değil 4.olduk ;) Hayır 3. cü olduk hatta 3. cülük madalyalarını aldı oyuncularımız.4. olan almanya oldu.Atv aydınlatmıştı bu olayı..
uA_UNI Kafan mı güzel senin ? EURO 2008'in şampiyonu İspanya.. İkincisi ALMANYA (final oynadı diye).. Üçüncüsü RUSYA.. (İspanya şampiyon olduğundan ötürü..) Dördüncüsü TÜRKİYE.. (Almanya ile oynadık diye..) Almanya nasıl 4.oluyor bana anlatsana şunu ? Final oynayan ve kaybeden takım nasıl olurda 4.olur ? =)
Mustang.Q7_ Sıralama Euro 2008 sonunda şöyleydi: 1-Spain(Final-Win) 2-Germany(Final-Lost) 3-Russia(Spain) 4-Turkey(Germany)
ahmetytm Ben de 4. olduk diye biliyordum ama yayıncı kanalın yorumcuları söyledi.Heralde adamların var ki bir bildiği söylüyor.Ve madalyayıda biz aldık nasıl 4. olduk?
uA_UNI Ne madalyası almışız ya ? :) Kafan mı güzel senin.. Sadece birinci ve ikincilere madalya verilir EURO 2008'de.. Üçüncülük maçı yoktur. Şampiyon olan takımın yarı finalde elediği takım otomatik olarak üçüncüdür.
Senceru Burası Futbol Forumu Değil... Saçma Sapan Tartışmaların İçine Giriyorsunuz,Ceza İstiyorsanız Açık Açık Söleyin Uğraştırmayın Bizi...