berkant123 Arkadaşlarım gördüm ki formalarda %25 açığınız var elimde birçok takımın 2009 sezonu forması bulunuyor.İstiyorsanız yardım ederim gerçi haddime düşmez ama.Şu yama bir an önce çıksın yeter ki.Herkes bu yamayı bekliyor..
Zombie Ali Özel Mesaj Atabilirdin Boşuna Konu Açmana Gerek Yoktu.Yardım İsteğin İçin Teşekkürler.Ama İhtiyacımız Yok.
Legend_Ghost_2307 e artık çıksın pes 2009 çıkıyo :D pes 2009a çullanmadan millet çıkartırsanız daha çok ilgi çeker ;) :D
Rebel_Justice bncede bir an önce çıksınn artık biz şuan pes 2009 a çullandIK.bir an önce çıkarırsanız seviniriz.
Mert2121 hersaat başı çıktımı acaba diye yamayı kontrol ediyorum :) gerçekten güzel yama ve insanı sabırsızlandırıyor umarım bir an önce çıkar iyi çalışmalar..
adidas_sen Merhaba sizler TSL 2009 Fınal PROJECT yamasını Link indir yok neyse yaa ama ben devam ediyorum hastaya gidiyor nasıl Ne zaman.....? sizler bildir haber açıklanıyor yok ?:(
gsgrkn Merhaba sizler TSL 2009 Fınal PROJECT yamasını Link indir yok neyse yaa ama ben devam ediyorum hastaya gidiyor nasıl Ne zaman.....? sizler bildir haber açıklanıyor yok ? :confused:
bk_61 Orjinal Mesajı Yazan: gsgrkn Merhaba sizler TSL 2009 Fınal PROJECT yamasını Link indir yok neyse yaa ama ben devam ediyorum hastaya gidiyor nasıl Ne zaman.....? sizler bildir haber açıklanıyor yok ? :confused: Yabancı arkadaş sanırım ... :D