Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: Kayserilee işte Cristiano Ronaldo Nayır...Nolamaz o şort numarası nerede? Forma zaten yamulmuş...Yanlış görüyor olmalıyım:(:(
hite Orjinal Mesajı Yazan: Щїтсђ ќїлφ® Test Sistemi İşlemci: Intel E8200 2.6 GHz Ekran Kartı: Zotac 8800GT 512 MB DDR3 512 Bit (Sürücü 175.19) Ram: Adata Vitesta Extreme 4 Gb Oyun İçinde: Detay: High Derinlik: On 3D Çim: On Shader: 2 Çözünürlük: 1280*1024 NVIDIA Control Panel AF: 16x AA: 16xQ AA Transparency: Supersampling Force Mipmaps: Trilinear Texture Quality: High Quality Oyunun yeniliklerle donatılmış grafik motoru gerçekten iyi iş çıkartıyor,yüksek detayda oyundan alınan keyif katlanıyor,biz değil resimler konuşuyor.. Görüntüler 1.Bölüm Dersleri asmadan,oyundan mahrum kalmayın iyi eğlenceler. saol çok güzel oldu ama ınsetal replayı açın ca donuk gösteriyo
Exvision Tüm içeriği alıntı yapıp mesaj yazmak zorunda mısınız ? Sizleri bazen anlayamıyorum. Lütfen biraz daha dikkali olun..
Mustang.Q7_ **Benim Dept Of Field aktif değil yani ayarlarda ne off'unu ne on'unu ayarlayabiliyoruz. Ayara kapalı .**
Dejavoo Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Benim Dept Of Field aktif değil yani ayarlarda ne off'unu ne on'unu ayarlayabiliyoruz. Ayara kapalı . Ekran kartından kaynaklanıyor.Benimde fx5200 bende ayarlayamıyorum
CbY_90 **Özür dilerim boyutları küçülterek tekrar upload edeyim.. Uyarı için teşekkürler. Düzelttim fakat Imageshack 800x640 yaptı.. Sorun olursa biraz daha küçültebilirim.**