ahmetcevdet58 http://soccercenter.net/forum/konu/117496/arkadaslar-gamepad-sorununu-gercek-cozumunu-buldum ben çözdüm sorunu burda bunu yapın olur
ortaalan sanırsam arkadaşlar sizin Dual PSX-USB Adaptor olması Lazım davdata.dat ı açın orda yazıyor Dual PSX-USB Adaptor die verdiği bu numarayı ,2|4|2,0|5|2,3|6|2,4|7|2 oraya yapıştırırın(herkezin markasına göre)olucak...arkadaşa saygılar...
ceyhun008 arkadaşlar ben yaptım emptyler gitti ama oyuna girince adam topu ayağından aşıyor ltf yardım!!!
SERPICO Bende full oyunda olmaz diye zannediyordum ama malesef aynı sorun devam ediyor. Gamaped i degistirmeyi dusunuyordum aama logitech de de yaptıysa hepsinde yapar. Suan icin tam cozumu var mı? EA ne diyor bu konu icin bilgisi olan var mı?
mehmetokan google da ara fifa09 usb kontroller fiz die bi program var istersen arabfifaworld die bi sitede de var sanırım bu programı ındırıp yuklediginizde ve kullanıcılar>user>devdata dosyasını sildiginizde tamamdır:)
Inanc58 helal olsun usta. eline koluna emeğine sağlık. ne yapsam olmadı ama bu yama sayesinde herşey süper çalışıyor. yeni hareketleride yapabiliyorum ayaktan açma shift tuşu sorunu filan herşey çözüldü çok teşekkürler. sadece shiftin yönleri yanlış bunu nasıl düzeltirim?
Koray gfb Logitech Precision Gamepadim var bunda sorun yaşayan oldumu okadar uğraşmama rağmen bi türlü halledemedim sorunu halledenlar varsa yardımcı olurmusunuz tesekkürler..
girax herşey tamam oldu ama adam topla buluşurken topu zıplatıyor değişik yönlere depar atıyor bu hata sadece topu alırken :S ne biçim bi oyun yapmışlar her şey güzel ama konsolla oynanmıyor acil yardım
girax ben artık umudu kestim 10 tuşlu 2 analoglu gamepad im var yapmadığım yüntem kalmadı hepinize tşk. ama eğer 10 tuşlu game pad i olanlar varsa devdata dosyasını UPLOAD etsin son kez deniycem :SSSS
girax yaptıımm!!!! arapların çıkardığı 2 setup tan 2. sini denememiştim onu denedim sadece sağ analog yok o da varsın olmasın helal olsun araplara manevi karrdeşlerim benim !!!!! adam lar fıstık gibi top kontrol ediyor sizde deneyin benimki 10 tuşlu minton du !!!
orcun93fb arkadaslar ben de yaptım ama bende koşuda sorun oluyo koşu tusuna bastığımda adam sol çapraza topu ayağandan aşarak koşuyor shift'e basıyormuş gibi we adamı yönlendiremiyorm yardım edermisiniz???