jaydee Bende en fazla 1280*720 cıkıyor cozunurluklerde 1680 le oynayan varmı arakdaslar yada bir yama fln , birde maclardan sora cıkan su videoyu nası iptal edebiliyoruz bilen varmı ?
djtozan1991 walla bende de arkadaşın sistemin hemen hemen aynısı war hatta tek çekirdek benim işlemci :D ben şu an 1680*1050 de oynuyorum :D
shmero benim 15 inc monitörüm var tüplüü az yakıyo oyunlarda iyi keyif veriyo.. isteyene satabilirim ..
jaydee en son 1280*720 (16:9) seçeneği var bende anlamadım ? peki sizde vista mı yuklu dx10 mu kullanıyosunuz bende xp pro var suan
jaydee medium u isaretleyince 1920*1080 bile acıldı hayret ya ! demekki yetmiyor 8600 GTS full acmaya
bulkane İşletim sistemi veya detay ile alakası yok.Tamamen settings dosyasıyla alakalı. Önceki seride olduğu gibi yine çözünürlük yaması ile sorunu halledebiliyorsun. PES 2009 Demo Çözünürlük Yaması konusunu takip et.
jaydee Orjinal Mesajı Yazan: bulkane İşletim sistemi veya detay ile alakası yok.Tamamen settings dosyasıyla alakalı. Önceki seride olduğu gibi yine çözünürlük yaması ile sorunu halledebiliyorsun. PES 2009 Demo Çözünürlük Yaması konusunu takip et. teşekkurler arkadasım sorunum cozuldu , gormemistim forumda