Orjinal Mesajı Yazan: MaNiAc06
Arkadaşlar bende fifa09 yükledim ama takılarak oynanıyo ram 1,00 GB ekran kartım SAPPHIRE RADEON X1550 yazılım ise xp ultimate edition 2008 neden takılıyo?lütfen yardımcı olun arkadaşlar yaw bana bi çözüm bulun:(
aynı kart bendede var. ama benim pc de crysis te bile kasmıyor çok akıcı oynuyor. bence işlmcinden yada ram den kaynaklanıyordur. bu kart fifa 09 u rahat çalıştırması lazım.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu linke tıkla. açılan sitede oyun listesinden fifa 09 soccer pc yi seç. sonrada can you run it yazısına tıkla. sistemini test edip bilgi verecek. neyin yetersizse gösterir sana.bide fifa 08 de C: Program Files EA Sports FIFA 08 data cmn içinde cfg_pc_h.ini diye bi dosya var ordanda yapılıyordu ama 09 da işe yararmı bilmem.şu şekilde ayarlar vardı:
// Disable Depth of Field (videocard specific settings will override this)
DISABLE_DOF = 1
// Ignore card specific setting
IGNORE_DOF_DISABLE = 0
// Disable Post FX (videocard specific settings will override this)
DISABLE_POSTFX = 1
// Ignore card specific setting
IGNORE_POSTFX_DISABLE = 0
burdaki 1 ve 0 ları 09 un aynı dosyasında dene. tabi böyle bir ayar dosyası var ise...eğer varsa oyun ayarlarını high yapıp denemen lazım çünkü bu dosya high ayarı için. diğer 2 dosyada cfg_pc_l.ini bu dosya düşük ayarlar yani low
cfg_pc_m.ini buda medium yani orta ayarlar. bunlarda da deneyebilirsin aynı şekilde.