silvester Arkadaşlar ben oyunu aldım demo degil yani kurulumunu yaptım biraz sorun oldu kurulumunda bazı aksaklıklar oldu ama yüklendi. Tam maca giriş diyorum doluyo o alttaki sütün ancak hata raporu gönder gönderme secenekleri cıkıyor ve oyundan atıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
silvester tamam saol ama bişey daha sorcam hani diyoruz ya high medium low felan ben bunu low a getirip denemek istiyorum ama nasıl oluyor pes teki gibi degil bu
nebula_53 arkadaşlar ben fifa09 da 1 sezon bitirdim diğer sezona tam başlıcam zaman ekrana bi yazı paragrafı geliyo başında oops! yazıo ve devam ediyo ne yapmalıyım ayrıca normal oyunu actığım zaman hazırlık maçı bölümünde maç yapamıoyrum acele yardıma ihtiyacım var...
mustix_1907 nebula_53 e katılıyorum. turkceye cevirdiğimde ise doğrulanmamış fifa diyo. nasl doğrulycazz acill yardım
mustix_1907 acil yardım oopss sorunu ltfennn menajeri bitirince 2 yılı oyunamıyor nebula_53 e katılıyorum. turkceye cevirdiğimde ise doğrulanmamış fifa diyo. nasl doğrulycazz acill yardım