ugurmandas tel örgüler 3 boyutlu olmamış..birde o tribünlerde niye hep efes pilsen yazıyor.. pankartları koysan iyi olur böyle çok çirkin görünüyor tribünler..ama diğerleri çimler fala çok güzel olmuş..pankartları hallet yeter
cod2 İsdeğe göre yapmiyor heralde efepilseni gercek stadyumda efespisenvar boydan boya pankartlarda hep kale arkasında maratonda pankart felan konulmuyor..
burakcan22 rapid olmuo benim ya ıp adresini değiştiriom gene olmuo paylaşım çok güzel bana acil lazım bu stad ya bana yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim ilgilenenler için
burakcan22 yaptım rapidi yapmasınada kitserver içine attım olmuıo neyle yapacaz bunu ggs de var bende bi açıklama yapın bekliyorum
_DiSsMaKeR_ Orjinal Mesajı Yazan: burakcan22 yaptım rapidi yapmasınada kitserver içine attım olmuıo neyle yapacaz bunu ggs de var bende bi açıklama yapın bekliyorum Kardeşim Kitserver > Stadiums a at kitserveri setupla ama ERROR vermesin sonra gir oyuna Forma seçme menüsünde Page Up Ve Page Down La stadını seçebilirsin!. Ve Habire Sorup durmayın.Okumadan yorum yazıyonus.
BERoKoNy arkadaşım bunu pes 09 a cevirme imkanın varmı yani deneye bilirmsn gercekten cok güzel olurdu
cod2 Bu stadyumu yapan kardeşimiz perco1907.pes2009 Libertosteliosun çikaraçağı program sayesinde. Atiçakdir eminim.
psicho ya ben sadece bunu değil kitserver'den hiç birşeyi yükleyemiyorum.. burda anlattığınız herşeyi yaptım ama bir türlü beceremiyorum..