yzizou arkadaşlar demo için hızlı inen bir link yok mu?? şu an gamershell.den iniyor fakat çok yavaş.. 750 mb kaldı ve 12 ssat diyor.. şu an indirdiğim hız: 20.5 km/sn hızlı inen bir link varsa yardımlarınız rica ederim..
yzizou arkadaşlar boş boş konular açıp da yazılar yazıyorsunuz şuraya da bi yardım etseniz.. ricam indirenlerdendir
Rebel_Justice **bncede boş bir konu bu tüm linkleri dene sonucunda 1.05 gb bir demoyu o kdr olduğuna dua et 25 saat olanlar wardı.;)**
yzizou haa haaa.. haaahh.... size gerek kalmadı sağolun.. buldum daha hızlı inen bi site... mesela bu inenle toplam 4 saatte tamamlanmış olacak
utkumu arkadaşom usb belleğin varsa sende benim gibi internet kafede indir hem hızlı hemde kotan dolmaz 2 saatte indirdim
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: utkumu arkadaşom usb belleğin varsa sende benim gibi internet kafede indir hem hızlı hemde kotan dolmaz 2 saatte indirdim 4 gn usb belleğim var gittim internetten indirdim bozuk inmiş ipne :D yeniden indirecem evde
yzizou tam hatırlamıyrum.. dediğim gibi 4 saatte bitti indirme işi.. deneme yanılma yapın link veren sitelerden