Lee Fifaya alıştığım için tuş kombinasyonlarını onun gibi yapmam gerekiyor, ingilizcem kıt olduğu için ne kadar değiştirsemde yapamadım fifa'nın aynısını. Tuş kombinasyonlarını Fifa gibi yapıp ss atabilecek arkadaş varmı?
yzizou tuş ayarlarını da yapamayacak kadar becerikli ve buna rağmen araştırıcı değilsen sen fifa'ya devam et birader.....
joedirt settingsden yapabiliyosun arkım gir baq gorurasun :p oyuna girmeden yanlıs pes2009 klasoru altındaki
cakal4 setings e gir keyboard a bas ve aynen dediklerimi yap y nin yanındaki harf:w x in yanındaki harf: d a nın yanındaki harf:s b nin yanındaki harf:a rb nin yanındaki:e lb nin yanındaki:q lt nin yanındaki:z rt nin yanındaki:c aynen bu dediklerimi yap tmm dır:D
NuriSahin06 oyunun içinden girmeyeceksin settings e. oyunun kurulmuş hali olan klasörde sttings ayarları var oradan tuş kombinasyonlarını ayarlayabilirdin...
catry Orjinal Mesajı Yazan: v.Persie oyunun içinden girmeyeceksin settings e. oyunun kurulmuş hali olan klasörde sttings ayarları var oradan tuş kombinasyonlarını ayarlayabilirdin... çok sağol.
tslionur Orjinal Mesajı Yazan: v.Persie oyunun içinden girmeyeceksin settings e. oyunun kurulmuş hali olan klasörde sttings ayarları var oradan tuş kombinasyonlarını ayarlayabilirdin... bende ordan deniyorum ama olmuo tuş kombinasyonları için basacak yer yok yani basılmıo yardım edebilirmisiniz bnana?