Legend_master Arkadaşlar pes 2009 demosnda berbat bi özellik var her maçın snrasında bi video izlemek zruında kalıosn bna bi çözüm yqmudr??ltfen bi çözm bulalım acayip sinir bozucu bşi....
shmero dostum ben full ünü bekliyorum sen bence o nu kaldır otur full ünü bekle ben agresif adamım açarım 1 saat video izletir kırarım monütörü falan o yüzden indirmedim demo ..
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: shmero dostum ben full ünü bekliyorum sen bence o nu kaldır otur full ünü bekle ben agresif adamım açarım 1 saat video izletir kırarım monütörü falan o yüzden indirmedim demo .. :D:D:D:D:D
adidassler :mad: aman millet ekmek parası derdinde siz neyle uğraşıyonuz ya!!!!s.....ktir et boşver takma kafana izleyiver nolcak?????
baris0908 Orjinal Mesajı Yazan: shmero dostum ben full ünü bekliyorum sen bence o nu kaldır otur full ünü bekle ben agresif adamım açarım 1 saat video izletir kırarım monütörü falan o yüzden indirmedim demo .. kardeş gerçekten sana katılıyom bende baya bi sinirliyim sadece monitör deil pc yi aşağı atarım onoun için bencede full'ü beklemek en iisi
shmero yaa vallaha doktora gitmem lazım korkuyorum doktor ilaç verdikçe onu döverim die napcam bilmiorum o yüzden fazla maçta yapamıom başkasıyla