Saqo1992 Kendi Pc cektiğim c.ronaldo frikik cekrekn ne kadar gecekci yaw inanamdım oyunu oynadım hayranı kaldım pes acık ara önde fifadan demo harika :) full nasıl olur onu sormayın :) YA RESMİ KÜCÜLTMEYİ BİLMİYOM BİLENİNİZ VARSA YAPARMISINIZ CEZA ALMAYIM :(
efekarahanli sonunda ronaldo nn frikik kullanma tarzını yapmışlar. pes 6 ve pes 2008 de bekliyodum yapmamışlaradı ama bu sefer yapmışlar xD
pes2009turqa hangi takımda ? Ben sana resmini çekip verim Demoda varsa o adam ? Bide Freekick`ten her önüne gelen atamıo :D C.ronaldo harika kullanıo her vurduğu gol olcakmış gibi :D
Zealist kardeş sen biraz az çözünürlükte oynuyoesun ben değiştirdim pcmi 1680 de oynuyorum acayip gerçekçi fifanın fullü demoyu geçemez
shmero evet full içinn geçen gün bi yerden demoyu indirdim sistem çöktü o yüzden indirmiom bekliom full ü ona görede game pad alcam zaten fifa yüzünden game padi kırdım lanet oyun hayatımda oynamadım oynıyım dedim moralimini sinirlendirdii
Zealist Orjinal Mesajı Yazan: shmero evet full içinn geçen gün bi yerden demoyu indirdim sistem çöktü o yüzden indirmiom bekliom full ü ona görede game pad alcam zaten fifa yüzünden game padi kırdım lanet oyun hayatımda oynamadım oynıyım dedim moralimini sinirlendirdii abi yavaş ol her şeyi kırıyon :D full'ünü bende bekliyorum fifa fiyaskosundan sonra ilaç gibi gelecek dün bütün gün fifayı indirdim gece 3,5 da yükledim iğrenç bir oyun zamanıma yazık oldu valla
shmero ya game pad ten ayar yapıodum bi oynıyım dedim arapası tuşu ile koşma tuşunu bi türlü değiştiremedim ne yapsam emty yazıyo bende dellendim vurdum kontürland mıdır nedir admin dandik dedi gamepade bende kırdım duvara attım şimdi pes 2008 i oynıyamıyorum kol almam laızm :)
Saqo1992 walla ben sistemimi yeniden kurmuştum sırf pes 2009 icin ve high seviyede oynuyorum ve topa sayip olma reklam panoları herşeyi cok güzel :)