atlas94500 yav bir daha fifa oynarsam iki olsun 2008'zinden ne hayır gördüm ki gittim 2009 aldım aldım almam ve silmem bir mac sürdü. hemen pes2009 demoyu kurdum şuan pes 2009 ful sürümü geldi olamaz bögle bir oyun sadece şampiyonlar ligi tek başına tüm fifa serisine yeter fifa sadece bilgisayara cıktı demek için cıkarmış herhalde 2008 alıp ismini degiştirmiş okadar
Elano_Blumer9 tamam da kendini yırtmana ne gerek var...Bence sizin oynadığınız oyun dünyanın en dandik oyunlarından bir hatırlıyorum türk milli takımını serser alci(serkan Balcı) aman ne kadar güzel bir oyun Alayına İsyan Ölümüne FİFA...Anti-pes
Çello Çok değişik hareketler var. Ekran kartım tam yeterli degil ve o yuzden oyunu tam goremiyorum ve 800 cozunurlukte oynuyorum. Ancak sunu gordum ki, cok kolay gol atiliyor veya benim takimimin oyunculari cok yetenekli (Sunderland).
belki_8222 benim pc de fifa 09 sadece 3 gün yüklü kaldı. pes 2009 u alana kadar demosu bana yetti. şimdi pes 2009 full oynuyorum ve futbolun zevkine varıyorum. (bu arada isimler hatalıysa girer edit ten düzeltirsin ne olacak ki)
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: belki_8222 benim pc de fifa 09 sadece 3 gün yüklü kaldı. pes 2009 u alana kadar demosu bana yetti. şimdi pes 2009 full oynuyorum ve futbolun zevkine varıyorum. (bu arada isimler hatalıysa girer edit ten düzeltirsin ne olacak ki) adamlar yapmıyor ayıp yani
tcan PES'çiler kendi forumlarına gitsinler. Biz burda hangi oyun daha güzel tartışması yapmıyoruz, FIFA 09 hakkında izlenimleriniz yazıyor başlıkta... Oyuncu modellemeleri oldukça iyi ama seyirci konusunu tekrar düşünmeliler...
Cesc **FIFA vs PES tartışması yapanlar ceza alacaktır. Bu konuda sadece FIFA ile ilgili görüşlerinizi paylaşınız. PES görüşlerinizide PES forumlarında. Bu uyarı mesajından sonra ceza verilmeye başlanacaktır.**
ceday Bu kadar büyük bi kurum yani ea sports'a hiç yakışmıycak bi çalışma,2007'den ve 2008'den bile daha kötü,fazla söze gerek yok,tek kelimeyle çok kötü bi oyun!
human5590 ben açıkçası söylemem gerekirse pc mi aldığımdan beri fifa oyununu eksik etmedim ve 99 dan fıfa 09 a kadar hepsini denedim yükledim ve oynadım her zaman EA şirketini tbrik etmişimdir oyun anlayışları süper yine tebrik ediyorum fıfa 09 devrim yaratacak bir oyun mükemmel +RAP
c.ronaldo_19_19 fifanın akıllanmaya hic niyeti yok her zamanki gibi berbat bir oyun....PES dogrusu...
zffb bence oyunda tek göze çarpan değişiklik görüntünün iyileştirilmesi olmuş oynanabilirlik fifa 08 le hemen hemen aynı yani abartıldığı gibi çağ atlama falan bana göre söz konusu değil!
ByAliTR **Fifa 08'in aynısı, sadece grafikler de ilerleme var o kadar... Tamamen Çöplük bir oyun, iki maç bile yapamadım... Halbu ki ne kadar umutlarım var dı, ea sağolsun yaptı yapacağını yine...**
godzilla8 ben ea i anlamıyorum gerçekten anlam veremiyorum ! konami pazara bukadar hakimken fifa 2000 yılından beri bir gelişme göstermemişken fifa hala oynanabilirlik konusunda hiçbir değişiklik yapmıyor olması beni şaşırtıyor , PES doğrusu diyorum arkadaşım gibi-Şu durumda pesin ölüsü- fifanın her patchli haline fark atar! yazık ea