BENCE
Pes 2009 grafik ve oynanabiLirLik açısından oLdukça tatmin edici, fifa'nın demosunda 3 boyutLu çim dışında fifa 2008'den bir farkını göremedim açıkçası, atari gibi gidiyo nextgen fiLan fasafiso.KaLdı ki aynı ayarLarda fifanın kasıp pesin rahat oynaması da bi ironi sanırım.
OLumsuz yönLeri de var tabi..Demo diye mi biLmem bana maç atmosferi pek yok gibi geLdi, tribünLer uzak, tezahuratLar sıkıcı ve pozisyonLara reaksiyonLar sönük.Bu bakımdan yetersiz buLdum, pes 2008'deki hataLar gideriLmiş fakat ambiyansı da kaybetmiş.
Bu sene LisansLı şampiyonLar LigiyLe o ambiyansı yaratabiLdiLerse gayet zevkLi bir oyun oLacak.
Başta kocaman bence yazmamın nedeni de şu.
8-9 senedir fifa çıkışında ve ardından Pes biLgisayara geLdiğinden beri pes çıkışında yorumLara bakarım.Hangisinin taraftarı veya hangi senenin oyunu oLduğu fark etmiyor, burada yorum yapan arkadaşLar sürekLi "çok güzeL oLmuş nası beğenmiyorsunuz siz ne anLarsınız oynamayın zaten" veya "berbat bu oyun ya ne biçim zevkiniz var hiç güzeL oLmamış bu oyunu oyundan anLayan adam oynamaz" türünden miLLeti de kendiyLe aynı fikirde oLmaya zorLayan ithamLar görüyorum.
Bana o kadar komik geLiyor ki..Vaay nasıL pesi beğenirsin..Yok nasıL fifa2009'u oynarsın ne saçma oyun yok o yok bu..ArkadaşLar size bi abiniz veya kardeşiniz oLarak tavsiyem kendi fikrinizi istediğiniz gibi açıkLayın, ama miLLete sizinLe oyun zevki örtüşmediğinden zıt fikri yerden yere vuracak kadar tepki göstermeyin.Sakin oLun.
SaygıLarımLa.