Gökhan Bu minnacık yama sayesinde oyundaki tüm kilitli nesneler açılacaktır. Kurulum klavuzu rar dosyasının içeriğinde bulunmaktadır. Not : Yamayı herkes istediği sitede, istediği gibi yayınlayabilir =) Download FIFA 09 Unlocker
hhyx teşekkürler dostum .iyi oldu bu. evet herşey açık ama puanımız yok. top seçemiyorum. nasıl puan kazanacaz ve topları oyuna nasıl sokacaz .bilenler cevaplasın lütfen.
mrtkrkmz BN bunu belgerim/fifa 09 a atıyorum oyuna girerken profil oluşturmamı istiyOR be mi yanlış yapıyorum anlamadım?
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: mrtkrkmz BN bunu belgerim/fifa 09 a atıyorum oyuna girerken profil oluşturmamı istiyOR be mi yanlış yapıyorum anlamadım? bu ingilizce için ya o yüzden sende türkçe yama var diyedir.
mrtkrkmz Orjinal Mesajı Yazan: volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: mrtkrkmz BN bunu belgerim/fifa 09 a atıyorum oyuna girerken profil oluşturmamı istiyOR be mi yanlış yapıyorum anlamadım? bu ingilizce için ya o yüzden sende türkçe yama var diyedir. teşekkür ederim
9500 10 ekimde türkiyede satılacak ama Torrent ten veya rapidshare tarzı yerlerden indiremilirsin çıkmadan
nezihgfb arkadaşlşar bu işi dediğiniz gibi yaptım ama olmadı sorun ne olabilir? full version fifa 09 3 büyükler stadyum patchini yükledim o yüzden bi sorun olabilir mi?
kleberson1 beyler bendede unlocer açılmıyo oyunda türkçe yama var ıngılızcenın yedeğinide almadım napabirim?
Gökhan Rica ederim. Yama yüzünden Unlocker"ı kullanamayan arkadaşlar şunu yapabilir. Oyunun DVD"si içerisinde, data/cmn/fe/eng.db dosyasını kopyalayıp, oyunun kurulu olduğu dizindeki cmn/fe dizinine yapıştırarak yamayı kaldırabilirler.