M`Shinoda Orjinal Mesajı Yazan: gsaray20 kewell,baros,lincoln,arda,meria ss lerini koyabilirmisiniz...... Orta sayfalardan bakabilirsiniz. Orjinal Mesajı Yazan: Request yanlış mı görüyorum kompany city'de yokmu ? Yedek kulübesinde (79)
gsaray20 lincoln le servet faceleri biraz benzemiş diğerleri uzaktan yakından alakası yok.birileri yapsada eklesek.valla bizim yamacılar fifadan daha iyi yapıyor.
muraldinho Orjinal Mesajı Yazan: M`Shinoda Orjinal Mesajı Yazan: gsaray20 kewell,baros,lincoln,arda,meria ss lerini koyabilirmisiniz...... Orta sayfalardan bakabilirsiniz. Orjinal Mesajı Yazan: Request yanlış mı görüyorum kompany city'de yokmu ? Yedek kulübesinde (79) shinoda benim isteklerimi görmüyosun hiç :) fenerbahce ve sivasspor yedekleri bi de 4,5 yıldızlı takımları istemiştim koyarsan çok sevinirim..
aydinov beyler 12 partlik oyunu indirdim fakat nasil acacagimi bilmiyorum. daeomon tools da yuklu. yardim edebilicek var mi?
cimbom0101 Sunu bir dene istersen Fifa2008 nasil yuklendigini anlatiyor ;) http://www.fifadelisi.net/yazidetay.php?id=27
aliihsan_gs_12 Yuh ya !.. Koskoca Fifa bi Türk Bayrağını dünyanın en çok oynanan iki spo oyunundan birinde böyle çiziyorsa Affınıza sığınarak kocaman bi YUHHH çekmek istiyorum... 4ever PES :cool:
fed arkadaşlar oynayan varsa eğer lütfen eskişehir in formalarının resimlerini ve kadro resmini koyabilir mi ?
the best cristiano ronaldonun overalli kaç? Bu oyun çakma gibi çünkü bi adamın üstüne gelince overallin arkasında beyaz bişey var hemde performanslara bakarsak hiçbir zaman fernando torres david villadan üstün olamaz!!!
lempen Arkadaşlar yeni eklenen lig var mı? Rusya ve Arjantin liglerinin olacağı söyleniyordu. Şimdiden teşekkürler
volkan_fb Arkadaşlar bence Fifa 09 orjinal oyunu alalım diye bazı ligleri eklememiş ve başka hatalar koymuş Zaten Orjinal alacaktım babama bahane arıyordum buldum Böyle giderse bank asyayıda görebiliriz
Tahsin13 arkadaş lar ben daha full inidirmedim bu oyunu ripleyen yokmu lütfen ripleyin çğnkü kotalıyım:((:((:(:(:(::(:((:(:(: