fenerli1907 Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz sadece bişey istiyorum ,bi bakarmısın kaba diawara ankaragücünde varmı birde antalyasporda ngwenya ve dijehou ya ss olup olmaması farketmez sadece kadrodalarmı ve güçleri kaç onları söylemen yeterli teşekkürler cevap verebilecek olan varmı ? al kardeş Antalyasporun kadrosu bahsettığın adamlarda var ama ankaragücünde bahsetığın adam yok....
tr_iro bu nasıl face ya yazık bence bekledıgımze degmedı sanarsınkı alex karacıger kanserı gecırmıs :s
ryder201 Orjinal Mesajı Yazan: tr_iro bu nasıl face ya yazık bence bekledıgımze degmedı sanarsınkı alex karacıger kanserı gecırmıs :s :D
aydinov oyunu indirip, oynayan arkadaslar; 512 ddr 2, 256 asus eax1550 ekran karti ve p4 3.06 ghz islemci sizce oyunda problem yaratir mi?
fenerli1907 Orjinal Mesajı Yazan: aydinov oyunu indirip, oynayan arkadaslar; 512 ddr 2, 256 asus eax1550 ekran karti ve p4 3.06 ghz islemci sizce oyunda problem yaratir mi? yok kardeş oyun çalışır sende oyunda donma olursa ram dendir tek ekisiğin ooo
M`Shinoda Kariyer moda dalmışım , sanırım o kadrolar , sayfanın en başında olacak ama yoksa ben eklerim birazdan.
JacKSpaRoW galatasaray takım kadrosunu özel istek olarak yapıyorum:D bide zahmet olmazsada fb,bjk ninde kadrosunu koyarmısın taktiğini falan görmek açısından şimdiden teşekkürler
JacKSpaRoW Orjinal Mesajı Yazan: M`Shinoda Bu kadrolar ilk sayfalarda olması gerek , baştan bakarmısınız , yoksa hemen ekliyeyim. ilk sayfada beşiktaş ve trabzonun var tsl den galatasay ve fenerbahçeninki yok
saydam FB nin formasını dahi yanlış yapmıslar fifapc icin sanırım artık tam anlamıyla havlu attı ama playstation da mü kem mel