Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: berkant123 bu ne ya indirdiğime pişman oldum bi işi yapcaksan adam gibi yap oyunda iğrenç durdu Arkadaşla yorumlar için Teşekkürler elimden bu kadar geldi
Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: matrix52 sağol kardeş bunun gibi italya ve ispanya logoalrıda bulabilirmisin Çalışırım Burdan Arkadaşım Buldum Buyur
oligozeng birkan hala hd logo yapıyosan bana aalborg,sparta prag,rubin kazan,wisla krakow,cluj ve basel logolarını yaparmısın.pesfan uyumlu olsa çok daha iyi olur.
ReCeP57 Birkan S. bakabildiğim Kadarıyla Çok Güzel Yapıyosun..Başarılar:) Bayern Münich Yapabilir Misin?
Birkan S. Arkadaşlar uzun bir süre SOCCERCENTER'den ayrı kaldım bundan sonra önümde bir engel olmazsa forum'da daha aktif olacağıma inanıyorum ve 27.04.2009 18:14 tarihinden itibaren HD Logo ve Menü Yapacağım sağlıcakla kalın. . * Birkan Şahin..*
xxSlipKnoTxx kardeş birtane kafana göre galatasaray fenerbahçe beşiktaş fantezi formaları yaparmısın??
DJ Buraq Orjinal Mesajı Yazan: Agr3SsiVe konunun formayla bir ilgisi varmı yav:D :D :D dogru söylüyor