Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: MBMeric pes fan uymumlu olmasada olur man.united'ınkinide yapabilirmisin?? Buyur Arkadaşım: Ayrıca Yorum İçin Teşekkurler
matrix52 slm arkadaşım çok güzel yapıyorsun logoları senden bi isteğim olacak ingiltere premier ligi logolarını pesfan uyumlu 64x64 yaparmısın bide sağ tıklıyorum logolara resmi farklı kaydet çıkmıyor zahmet olucak ama link olarak atsan olurmu ? şimdiden tşk.
berkant123 Orjinal Mesajı Yazan: Birkan S. Şimdi Bir Teşekkur Yeter Heralde :) Yardımın için sağol da 64 64 yapmışsın ama pesfan uyumlu değil indexed formatında olması lazım kardeş bu işte yeni olduğuna veriyorum
Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: matrix52 slm arkadaşım çok güzel yapıyorsun logoları senden bi isteğim olacak ingiltere premier ligi logolarını pesfan uyumlu 64x64 yaparmısın bide sağ tıklıyorum logolara resmi farklı kaydet çıkmıyor zahmet olucak ama link olarak atsan olurmu ? şimdiden tşk. Buyur Arkaşım Seini ki:http://uploaded.to/?id=96t98l
Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: berkant123 Orjinal Mesajı Yazan: Birkan S. Şimdi Bir Teşekkur Yeter Heralde :) Yardımın için sağol da 64 64 yapmışsın ama pesfan uyumlu değil indexed formatında olması lazım kardeş bu işte yeni olduğuna veriyorum seninki de tamam son sayfadaki linkten indir tamam
Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: fmkey gs logası çakma gerçeğini istiyom Buyur Kardeşim Elimden Bu kadar Geldi:
B.Stinson ya kardeş bana pes6 için logoları yapar mısın?bir linkten indireyim logolarım düzelsin şu an iğrenç logolarım var.....
Birkan S. Al Arkaşım Bu içindeki Dosyalı Dkz İle 0_text'e İmport La Tum Logolar HD olur Burdan Ulaşabilirsin
Birkan S. Orjinal Mesajı Yazan: 01346790 Paylaşımlar'ın Çok Güzel Tebrikler Yorum İçin Teşekkurler...