Tahsin13 Arkadaşlar yapımcısı pes 2009u hazırlarken tamamen yeni bi oyun yaptığını pes 2008 üzeride düzeltmediğini söylemişti pes 2009 görünüm olarak resimlerine baktığımızda bu resimden hicbir farkı yok bilmem sizede öyle geldimi
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: tr_iro bu tsl patchmı sıtede en son yayımlanan ona göre ındırcem cok hosuma gıttı yoo ben bu patchı çok eskiden yüklemiştim sadece skorboard yeni oyunu açtım baktım pes 2009 resimlerinden pek farkı yok
Astronomy Orjinal Mesajı Yazan: Tahsin13 Arkadaşlar yapımcısı pes 2009u hazırlarken tamamen yeni bi oyun yaptığını pes 2008 üzeride düzeltmediğini söylemişti pes 2009 görünüm olarak resimlerine baktığımızda bu resimden hicbir farkı yok bilmem sizede öyle geldimi Dostum Pes 2009'dan grafik anlamında bir yenilik bekliyorsan zaten yanılırsın. Pes 2009'un grafik motoru Pes 2008 ile aynı. Benim yenilik diye beklediğim şeyler oynanabilirlik anlamındakiler. Açıkçası Pes 6'nın ufak hatalarının giderilmesi şartıyla next-gen grafiklerle Pes 2009 olarak sunulması beni tatmin edecektir...
xenoa pes 2009 zaten görsel olarak değişiklik vaad etmiyor ediyorsada çok az bi gelişme var oda gelişme değil düzeltmeler var suratlara biraz daha özen gösterilmiş fakat oynanış olarak değişeceğinden bahsediyor zaten oyunun yapımcısı verdiği röportajlarda ama oda yeni bişey değil pes5 e oynanabilirlik olarak çok benzediğinden bahsediliyor. neyse perşembe günü görecez zaten ama bence 2008 de gayet güzeldi
Mro Pes görüntü olarak yeniliği pes 2008 le bırlıkte yaptı. Güzel bi oyunmu yaptı? HAYIR. pes 2009 dahil görüntü yeniliğini 3 sene sonrakı pes de gorecegiz.
MaRki440 Pes Serileri PS2 veya 3 de ıyı oluyor. Bilgisayarda bana tuhaf gelıyo. 2008 ile 2009 arasında bende pek bır fark gormedım :D
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: xenoa pes 2009 zaten görsel olarak değişiklik vaad etmiyor ediyorsada çok az bi gelişme var oda gelişme değil düzeltmeler var suratlara biraz daha özen gösterilmiş fakat oynanış olarak değişeceğinden bahsediyor zaten oyunun yapımcısı verdiği röportajlarda ama oda yeni bişey değil pes5 e oynanabilirlik olarak çok benzediğinden bahsediliyor. neyse perşembe günü görecez zaten ama bence 2008 de gayet güzeldi o zaman pes 2009 dan fazla verim alamayacakğız:(:(:( zaten 2008 i zor kaldırıyor pc 2009 un da yeni eklenen özel yanlarını kaldırmaz:(:(
heronos adamlar zaten gorunum olarak cok fazla sey vadetmıyolar oynanıs acısından degısım enfazla olucak
james23 bence pes2008 in görüntüsü cok başarılıydı pes 2009'da da oyuncuların yüzleri gerçeğe daha çok benzemiş oyuna bazı animasyonlar eklenmiş ve oynanabilirlik de daha iyi olsun.yani oyundan devrim niteliğinde değişiklikler beklemeyelim.oyun zaten pes2008 ile müthiş bir next-gen devrimi yaptı bunun üzerine de oynanabirlik vs. eklesin iş tamamdır.
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: james23 bence pes2008 in görüntüsü cok başarılıydı pes 2009'da da oyuncuların yüzleri gerçeğe daha çok benzemiş oyuna bazı animasyonlar eklenmiş ve oynanabilirlik de daha iyi olsun.yani oyundan devrim niteliğinde değişiklikler beklemeyelim.oyun zaten pes2008 ile müthiş bir next-gen devrimi yaptı bunun üzerine de oynanabirlik vs. eklesin iş tamamdır. tmm öyle iyi de insan bir süre sonra oyundan bıkıyor daha farklı şeyler olmasını istiyoz;)
RaphaeLmiX adamlar uçsun mu ? şimdi daha ne değişiklik yapsınlar bilmiyorum ama lisanları alsalar kaleciler her topu çelmese bazı topları son anda çıkarabilse vs. biraz daha gerçekcilik katar da yüz modellemelerini de gerçek gibi yaparsa bişi daha istemem walla :D
Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs adamlar uçsun mu ? şimdi daha ne değişiklik yapsınlar bilmiyorum ama lisanları alsalar kaleciler her topu çelmese bazı topları son anda çıkarabilse vs. biraz daha gerçekcilik katar da yüz modellemelerini de gerçek gibi yaparsa bişi daha istemem walla :D mesela şöyle yenilikler olabilir ceza sahası içinden frikik ofsayt olduğunda devam edip sarı kart yeme :D fileler daha gergin gerçekçi olabilir(uruguay maçlarındaki gibi yapmışlar:() ha bide bence zorluk diye bişey olmaması lazım machester gerçekte konyaspora atak vermez ama pes te profesyonel yapınca manchester atak yapamiyo yani zorluk derecesi olmayacak her takım kendi gücüyle vb...
emreb16 grafik olarak daha napsın adamlar.oyun içinde yenilik olur oda senin dedğn gbi fileler faln gergin başka bşe beklememek lasım. stad atmosferi daha gerçekci olabilir yani etkileyici.adamlar napar anca ş.ligi lisansını aldılar o tip şeyler yani...
berbarus96 Orjinal Mesajı Yazan: Tahsin13 Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs adamlar uçsun mu ? şimdi daha ne değişiklik yapsınlar bilmiyorum ama lisanları alsalar kaleciler her topu çelmese bazı topları son anda çıkarabilse vs. biraz daha gerçekcilik katar da yüz modellemelerini de gerçek gibi yaparsa bişi daha istemem walla :D mesela şöyle yenilikler olabilir ceza sahası içinden frikik ofsayt olduğunda devam edip sarı kart yeme :D fileler daha gergin gerçekçi olabilir(uruguay maçlarındaki gibi yapmışlar:() ha bide bence zorluk diye bişey olmaması lazım machester gerçekte konyaspora atak vermez ama pes te profesyonel yapınca manchester atak yapamiyo yani zorluk derecesi olmayacak her takım kendi gücüyle vb... o oynayanın gücne baglı olur o saman.